Fotbal, Liga a IV-a. Inter Petrila, pe primul loc

12 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipa de fotbal Inter Petrila s-a instalat pe primul loc al campionatului încă din prima etapă după victoria cu scorul de 4-1 în faţa celor de la CSM Jiul Petroşani.

În ciuda scorului, Jiul Petroşani a avut o evoluţie bună în această partidă, dând o replică tăioasă celor de la Inter Petrila, iar meciul a fost mai greu decât o arată scorul.
Dănuţ Balog, delegatul echipei din Petrila, a declarat la finalul partidei: “Meciul cu Jiul nu a fost deloc unul uşor. Îi văd pe cei de la Jiul făcând o figură frumoasă în campionat şi vreau să-l felicit pe Damian Militaru pentru implicare. În ceea ce ne priveşte pe noi, echipa Inter Petrila nu este încă într-o formulă completă şi cred că până la finele lunii trebuie să ne mai vină nişte jucători, Duma şi Bocu. Obiectivul nostru este clar, promovarea în Liga a treia. Actualul sezon de campionat se anunţă a fi unul disputat şi din cauza faptului că sunt doar 12 echipe”, a spus Dănuţ Bolog.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Divizia naţională de rugby va debuta sâmbătă

Noua ediţie a Diviziei Naţionale de Seniori la rugby va debuta sâmbătă, 15 septembrie, în competiţie fiind înscrisă şi echipa...

Competiţie de old boys în judeţ

Asociaţia Judeţeană de Fotbal a comunicat că pe data de 1 octombrie, pe stadionul din Petrila va avea loc o...

George Zima are sarcini precise la Energeticianul

După demisia tehnicianului Cristian Dulca, acceptată de către clubul „adoptat“ în Valea Jiului, conducerea a stabilit ca pentru perioada următoare...

Închide