Handbal. ACS Vipers Deva la început de drum

Nicolae Gavrea

Un nou club sportiv, cu secţie de handbal, a fost recent înscris în Registrul cluburilor şi asociaţiilor sportive din cadrul MTS şi va activa în judeţul Hunedoara. ACS Vipers Deva a fost înfiinţat în luna mai a acestui an şi reprezentanţii săi au anunţat că doresc să continue tradiţia handbalului devean.

ACS Vipers (Viperele) Deva îşi propune ca în prima fază să pună bazele unei secţii de handbal masculin, în vederea formării şi perfecţionării viitorilor handbalişti care să facă pasul spre marea performanţă. Secţia de handbal a noului club devean se va axa în primul an pe formarea unei echipe de minihandbal pentru iniţierea tinerilor sportivi în acest sport.
ACS Vipers Deva doreşte să realizeze un proiect de lungă durată, deoarece performanţa nu apare peste noapte, sportivii legitimaţi aici să crească încet, dar sigur, şi să nu fie sărită nici o etapă din lungul drum spre performanţă.
ACS Vipers Deva a anunţat că organizează înscrieri pentru grupa de minihandbal a clubului, băieţi născuţi în anii 2009 şi 2010, zilnic între orele 14 şi 16 la Sala Sporturilor din Deva, persoane de contact fiind Paul Gabriel Truţă şi Nicolae Dan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.