Handbal. ACS Vipers Deva la început de drum

12 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Un nou club sportiv, cu secţie de handbal, a fost recent înscris în Registrul cluburilor şi asociaţiilor sportive din cadrul MTS şi va activa în judeţul Hunedoara. ACS Vipers Deva a fost înfiinţat în luna mai a acestui an şi reprezentanţii săi au anunţat că doresc să continue tradiţia handbalului devean.

ACS Vipers (Viperele) Deva îşi propune ca în prima fază să pună bazele unei secţii de handbal masculin, în vederea formării şi perfecţionării viitorilor handbalişti care să facă pasul spre marea performanţă. Secţia de handbal a noului club devean se va axa în primul an pe formarea unei echipe de minihandbal pentru iniţierea tinerilor sportivi în acest sport.
ACS Vipers Deva doreşte să realizeze un proiect de lungă durată, deoarece performanţa nu apare peste noapte, sportivii legitimaţi aici să crească încet, dar sigur, şi să nu fie sărită nici o etapă din lungul drum spre performanţă.
ACS Vipers Deva a anunţat că organizează înscrieri pentru grupa de minihandbal a clubului, băieţi născuţi în anii 2009 şi 2010, zilnic între orele 14 şi 16 la Sala Sporturilor din Deva, persoane de contact fiind Paul Gabriel Truţă şi Nicolae Dan.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a IV-a. Inter Petrila, pe primul loc

Echipa de fotbal Inter Petrila s-a instalat pe primul loc al campionatului încă din prima etapă după victoria cu scorul...

Divizia naţională de rugby va debuta sâmbătă

Noua ediţie a Diviziei Naţionale de Seniori la rugby va debuta sâmbătă, 15 septembrie, în competiţie fiind înscrisă şi echipa...

Competiţie de old boys în judeţ

Asociaţia Judeţeană de Fotbal a comunicat că pe data de 1 octombrie, pe stadionul din Petrila va avea loc o...

Închide