FOTBAL LIGA a IV-a. Gloria Geoagiu vrea promovarea

Sâmbătă și duminică se vor des­fă­șura partide interesante și în cam­pio­natul Ligii a IV-a, sub coordonarea Asociației Județene de Fotbal.
Înainte de a vă prezenta programul jo­curilor, menționăm că mai mulți jucători au fost atenționați că pot rata aceste partide deoarece, fie au acumulat patru cartonașe galbene și sunt suspendați o etapă, fie nu au achitat amenzile sta­bi­lite și nu vor avea accesul la jocuri. Prin­tre cei atenționați de AJF sunt jucători care pot evolua doar dacă au plătit pe­nalitatea sportiva aferentă numărului de cartonase galbene acumulate și au executat etapa de suspendare adică: Gheorghe Adrian Ciort (CS Inter Petrila), care are 10 cartonase galbene, Daniel Zavracu (CS Inter Petrila), 4 cartonase galbene și Victor Ioan Sav (CS Gloria Geoagiu), 4 cartonașe galbene.

Iată programul etapei cu numărul 19:

Sâmbătă, 1 aprilie, 2023, ora 11:30

  • C.S. Gloria Geoagiu – CSM Deva
  • AS Victoria Călan – ACS Minerul Uricani

Duminică, 2 aprilie, 2023, 11:30

  • ACS Şoimul Băiţa – ACS Viitorul Minerul Lupeni
  • ACS Viitorul Şoimuș -CS Inter Petrila
  • CSM Dacia Orăştie stă în această etapă.

Reamintim că în clasament pe primul loc se află formația Geoagiu, care tota­li­zea­ză 39 de puncte, urmată de echipa din Lupeni, cu 38 de puncte (fără drept de promovare) și de Șoimul Băița, cu 33 de puncte.