FOTBAL LIGA a III-a. Acum să te ții! Încep partidele din play-out și play-off

Începând de astăzi se trece la faza secundă în cadrul campionatului din Liga a III-a de fotbal, adică la play-off și play-out, la finalul cărora vom cunoaște formațiile câștigătoare în fiecare serie, echipele care vor participa la barejele de promovare și, de asemenea, pe cele care vor retrograda din această ligă.

Vor calificarea
În seria a VII-a, acolo unde lider este CSM Deva, astăzi se vor juca partidele din prima etapă programate în play-off. De la ora 15.00, pe terenul de la Cetate, echipa locală va întâlni formația ACS Viitorul Şimian, care a încheiat prima parte a competiției pe locul patru. În cel de al doilea meci, se vor întâlni ACSO Filiaşi și CS Gilortul Târgu Cărbuneşti, mai precis echipele clasate pe locurile doi și trei din clasamentul seriei, ambele cu intenția declarată de a prinde locul de calificare în barajul de promovare.

Se așteaptă un nou spectacol
CS Corvinul, liderul din seria a IX-a, joacă mâine, pe teren propriu, de la ora 17.00, în compania formației CSM Unirea Alba Iulia. Hunedorenii pregătiți de Florin Maxim privesc optimiști spre promovarea în Liga secundă și vor să le ofere, ca de obicei, suporterilor, un nou spectacol. În al doilea joc din serie se vor întâlni CS Ungheni și Metalurgistul Cugir, ambele formații cu ambiții și obiective bine conturate pentru această fază a competiției.

Poate răsturna carul mare
Grijile cele mai mari le au formațiile care vor evolua în faza play-out, adică cele care se află în zona retrogradării din Liga a treia. Mâine, la Petroșani, CSM Jiul va întâlni formația care a încheiat prima fază a competiției pe ultimul loc, Progresul Ezeriș. Este o diferență mare de valoare între cele două combatante, dar ca de obicei, buturuga mică, aici echipa oaspete, poate răsturna carul mare. Un derby ocazionat de poziția celor două formații în clasament se va desfă­șura la Brad, unde echipa locală, CS Armata, cu trei rezultate pozitive în ultima parte a sezonului regular, vrea să obțină o victorie în fața celor de la CSO Retezatul Hațeg. Brădenii stau mai bine în clasamentul seriei, având un punct în fața conjudețenilor de la Hațeg, așa că partida se anunță interesantă și cu un rezultat de pronosport. Să vedem însă ce se va întâmpla pe teren.