Sport

FOTBAL Liga a IV-a. Gloria Geoagiu a terminat în glorie

Etapa cu numărul 3 din final-four în Liga a IV-a a campionatului jude­țului Hunedoara a programat o partidă interesantă, considerată der­by-ul etapei, decisivă pentru sta­bi­lirea formației care va câștiga ediția 2022-2023.
Așa că, jocul dintre Gloria Geoagiu și Dacia Orăștie a fost interesant, pre­sărat pe alocuri cu clinciurile între ju­cători, cunoscute de acum în campio­natul județean. Brigada de arbitrii condusă de Raul Bădărău, asistat de colegii lui Daniel Branea și Marius Corui (excelentă alegerea făcută de conducerea AJF) a ges­tionat foarte bine jocul, trecând peste desele comentarii neadecvate ale unora dintre cei aflați în apro­pierea gazo­nu­lui. Până la urmă a câștigat formația gazdă, unicul gol fiind înscris în mi­nutul 70 de Raul Noja.
Gloria Geoagiu a evoluat cu Ștefan Deak, Alex. Cîrdei, Raul Ciucurescu, Alex. Costea, Adrian Haprian, Claudiu Marcu, Dani Putan, Victor Sav, Sebastian Tătulea, Janos Vaijda, Daniel Vlad, rezerve fiind Mario Bacrău, Sorin Fulea, Daniel Hila, Paul Joldes,Robert Novac, Claudiu Oară și Rareș Samuilă.
În jocul CS Corvinul 2 Hunedoara – Viitorul Minerul Lupeni, oaspeții au câștigat cu scorul de 3-1 (la pauză 1-0), astfel că în clasament conduce Gloria Geoagiu cu 33 de puncte, urmată de Viitorul Minerul Lupeni (31 de puncte dar fără drept de promovare), Corvinul Hunedoara și Dacia Orăștie, ambele cu câte 21 de puncte fiecare, despărțite de golaveraj.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura