Fotbal, Liga a IV-a. Derbiul etapei se desfăşoară la Petroşani

24 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Campionatul Judeţean de fotbal, Liga a IV-a, programează în acest sfârşit de săptămână ultima etapă a turului, dar, aşa cum precizează Asociaţia judeţeană de fotbal, competiţia va continua până pe 14 decembrie, cu alte şapte etape din retur.
Etapa din final de săptămână, cea cu numărul 11, programează un derbi în Petroşani, unde liderul actual al clasamentului, Jiul, primeşte replica formaţiei Şoimul Băiţa, ocupanta locului trei, cele două grupări fiind departajate în clasament de numai trei puncte.
Gloria Geoagiu (locul 2) are o deplasare dificilă la Inter Petrila (locul 7), echipă de care o separă doar două puncte şi care speră şi ea la accederea în play-off. O altă confruntare directă interesantă şi de urmărit este cea dintre CSM Mihai Viteazul Vulcan (locul 6) şi Retezatul Haţeg (locul 5), ambele formaţii aflate la egalitate de puncte.
În clasamentul Ligii a IV-a conduce Jiul Petroşani cu 21 de puncte, urmată de Gloria Geoagiu şi Şoimul Băiţa cu câte 18 puncte, Aurul Brad, Retezatul Haţeg şi CSM Vulcan cu câte 17, Inter Petrila cu 16 puncte. Ultimele patru locuri sunt ocupate de Dacia Orăştie cu 10 puncte (un meci în plus), Cetate Deva II 5 puncte, Minerul Uricani 3 şi Victoria Călan 0 puncte.

Programul complet al etapei:
Jiul Petroşani – Şoimul Băiţa
Inter Petrila – Gloria Geoagiu
CSM Vulcan – Retezatul Haţeg
Victoria Călan – Aurul Brad
Cetate II Deva – Minerul Uricani
Dacia Orăştie stă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a III-a. Derbi judeţean pe stadionul „Cetate”

Cele două echipe din judeţul Hunedoara care activează în Liga a III-a de fotbal se întâlnesc astăzi, vineri la Deva,...

Cupa de toamnă la badminton

În acest weekend, începând de vineri până duminică inclusiv, la Sala Sporturilor din Deva se va desfăşura ”Cupa de toamnă...

Comunicat de presă SC CLIMACOOL SRL

Închide