Fotbal, Liga a III-a. Derbi judeţean pe stadionul „Cetate”

24 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Cele două echipe din judeţul Hunedoara care activează în Liga a III-a de fotbal se întâlnesc astăzi, vineri la Deva, începând cu ora 15, într-o partidă care contează pentru etapa a 10-a din seria a IV-a.

Partida dintre LPS Cetate Deva şi CS Hunedoara se anunţă una foarte disputată şi totodată interesantă, deoarece ambele echipe sunt în criză de puncte şi ocupă poziţii din jumătatea inferioară a clasamentului.
Gazdele, echipa Cetate Deva, cu antrenorul Ştefan Nanu la conducere, ocupă locul 14, având doar 8 puncte obţinute din două victorii, două egaluri şi cinci înfrângeri. Devenii au şapte goluri marcate şi 13 primite. Oaspeţii de astăzi, conduşi de Raul Spătaru, se află în clasament pe locul 10, cu 12 puncte, din patru victorii şi cinci înfrângeri, având 16 goluri marcate şi 18 primite.
Echipa din Hunedoara priveşte acest joc cu moralul ridicat după ce elevii lui Raul Spătaru au învins în etapa trecută pe Gloria Lunca Teuz Cermei cu 3 – 1. De partea cealaltă, trupa lui Ştefan Nanu vine după trei partide pierdute la rând. Astăzi, tehnicianul principal al devenilor speră să îl folosească şi pe Andrei Iana, jucător care a fost titular în partidele pe care Naţionala U-18 a României le-a susţinut în compania selecţionatei similare a Slovaciei. Din păcate, la primul joc, Iana s-a accidentat la mână şi a părăsit terenul în minutul 18.
Ştefan Nanu poate folosi formula de acum consacrată: Manea – Kelemen, Radak, Jude, Tătulea – Ţoiu, Paşcu (Cocan), Bîrzan (Chivu) – Iana (Marton), Lupu, Roncea.
De partea cealaltă, tehnicianul hunedorean Raul Spătaru, în funcţie de recuperarea medicală a jucătorilor săi, poate folosi formula: Raţ – Scarlat (Kocsis), Kovacs, Ionică, Cr. Creciunesc – Iacob, Marinca (D. Chelemen), D. Creciunesc, Bloj (Ciucurescu) – R. Cristian, Vasinc (Licu).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cupa de toamnă la badminton

În acest weekend, începând de vineri până duminică inclusiv, la Sala Sporturilor din Deva se va desfăşura ”Cupa de toamnă...

Comunicat de presă SC CLIMACOOL SRL

Micile luptătoare din Petroşani, campioane şi vicecampioane naţionale

Revenind la întrecerile Campionatului naţional de lupte libere pentru juniorii mici, care s-au desfăşurat la Medgidia la finalul săptămânii trecute,...

Închide