Sport

Fotbal Liga a IV-a. CSM Aurul Brad urcă pe primul loc în clasament

Etapa a patra din campionatul județean, cel din Liga a IV-a, a fost una cu multe goluri înscrise, brădenii fiind cei care au reușit scorul etapei, cu 14 goluri trimise în plasa porții minerilor din Uricani, formație care este pe ultimul loc din clasament.
Goluri multe și spectaculoase au înscris și cei de la Retezatul Hațeg, care au câștigat cu 5-0 în deplasarea de la Călan, iar campioana en titre, Gloria Geoagiu a bătut pe teren pro­priu cu 5-1 echipa din Petrila. Sur­prin­zătoare poate fi și victoria echipei a doua de la CSM Deva, care a jucat și a câștigat la limită partida de la Vulcan. Nu în ultimul rând să apreciem și victoria echipei de la Orăștie, care a câș­tigat meritat pe terenul celor de la Șoimul Băița.

Iată rezultatele înregistrate în această etapă:

  • AS Victoria Călan – CSO Retezatul Haţeg 0 – 5
  • Gloria Geoagiu – CS Inter Petrila 5 – 1
  • CSM Vulcan – CSM Deva 0 – 1
  • CSM Aurul Brad – ACS Minerul Uricani 14 – 0
  • Viitorul Minerul Lupeni – CSC Sântămăria Orlea 1 – 0
  • ACS Şoimul Băiţa – CSM Dacia Orăştie 0 – 1

În urma acestor rezultate, primul loc în clasament este ocupat acum de for­mația CSM Aurul Brad, urmată de Viitorul Minerul Lupeni, ambele echi­pe cu maximul de puncte, 12 din patru jocuri disputate și de CSM Deva, care are 8 puncte. Sâmbătă, de la ora 11.00, este programat derby-ul în care se vor întâlni cele două formații aflate pe primele două locuri în clasament. Jo­cul se va desfășura la Lupeni.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura