Fotbal Liga a IV-a: CS Hunedoara rămâne lider şi crede în promovare

16 aprilie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Derbiul etapei s-a consumat la Călan, unde gazdele s-au pregătit intens pentru întâlnirea cu liderul CS Hunedoara, echipă aflată foarte aproape de barajul de promovare în liga a treia.

Timpul excelent, spectatorii prezenţi în tribunele stadionului din Călan au făcut ca jocul să fie unul de calitate, dar, şi trebuie să menţionăm acest lucru, din nou arbitrajul a fost deficitar. Oficialul Sergiu Stanca a fost de câteva ori depăşit de presiunea partidei şi a greşit, lucru nepermis la un arbitru cu o experienţă de câţiva ani la acest eşalon.
Hunedorenii au controlat jocul încă din primele minute şi şi-au creat câteva ocazii bune de a înscrie, dar Ciorobea a fost mereu sigur pe intervenţiile sale. Gazdele au avut două incursiuni în careul hunedorean, dar fără rezultat pe tabelă, deşi Mârja sau Roşca s-au străduit să aducă golul pe tabelă.
Va fi 1-0 pentru oaspeţi în min. 18, şutul plasat al lui Tecsi fiind imparabil pentru portarul din Călan. Acelaşi Tecsi va majora avantajul formaţiei sale la faza imediat următoare, când arbitrul de centru a lăsat corect avantaj pentru oaspeţi, iar de pe linia careului de 16 m, experimentatul jucător hunedorean a trimis în plasa porţii.
Multă nervozitate în teren de partea jucătorilor din Călan, cei care în loc să îşi vadă de jocul lor, au preferat să se războiască fie verbal, fie cu multe faulturi cu adversarii. Ba mai mult, unii dintre ei au avut reproşuri şi înjurături la adresa arbitrului (n.r. – cel care avea la el cartonaşele galbene, roşii) sau ale altor oficiali din partea AJF Hunedoara.
După pauză Victoria reduce din diferenţă în min. 62, Stănculea fiind cel care finalizează o acţiune declanşată de Mărilă. Elevii pregătiţi de Mircea Alic jr. şi-au continuat acţiunile spre poarta gazdelor şi au părut timoraţi de intervenţiile dure ale unora dintre jucătorii gazdelor. În min. 71 se va stabili şi scorul final, 3-1, prin golul înscris de D. Creciunesc. Şi la acest scor oaspeţii au continuat atacurile la poarta din Călan, prin Tecsi, Marcu sau Scorobete.
Victorie meritată şi muncită a hunedorenilor, care se apropie de atingerea obiectivului primar, ocuparea locului I în campionatul Ligii a IV-a din judeţul Hunedoara la finalul sezonului.
CS Victoria Călan: M.Corobea, C.Corobea, Fulea, Alexoi, Cic, Ionaşcu, Marica, D.Spătaru, Stănculea, Mânja, Roşca, antrenor Cl. Fulea.
CS Hunedoara: Cobliş – Ionicescu, Ionică, D.Creciunesc, Stan (min. 75 Cismaş), Apachiţei (min. 83 Marcu), Simionov, Herci, C. Creciunesc (min. 70, Scorobete), Tecsi, Popa (min.60 Mercurean) antrenor Mircea Alic jr.
A arbitrat: Sergiu Stanca (Orăştie), cu multe greşeli, dar care nu au influenţat rezultatul.

Rezultatele etapei:
CSM Vulcan – Dacia Orăştie 2-0
Inter Petrila – Şoimul Băiţa 2-0
Victoria Călan- CS Hunedoara 1-3
Aurul Certej – CNS Cetate Deva II 5-1
Hercules Lupeni – Univ. Petroşani 10-2
Minerul Uricani – AS Gloria Proinstal 2-7
Retezatul Haţeg – CSA Aurul Brad 1-4
CSM Jiul Petroşani a stat

Etapa nr. 23, programată pe 21 aprilie
CSM Jiul Petroşani- CSM Vulcan
Dacia Orăştie- CS Inter Petrila
Şoimul Băiţa- Victoria Călan
CS Hunedoara- Aurul Certej
CNS Cetate II- Hercules Lupeni
Univ Petroşani- Minerul Uricani
AS Gloria Proinstal- Retezatul Haţeg
CS Aurul Brad stă

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Valeriu Butulescu – Perenitatea aforismului

Marile personalităţi ale judeţului Hunedoara, în orice domeniu s-au afirmat, se află în permanenţă în atenţia Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu”...

Nu-i prieşte în libertate

Un recidivist de 32 de ani, din Lupeni, a ajuns în arest la câteva zile de la eliberarea din penitenciar....

Un hunedorean băut la volan şi fără permis a încercat să scape cu fuga

Ieri, duminică, în jurul orei 01.30, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe str. Cerbului, din municipiul Hunedoara, autoturismul condus...

Închide