Fotbal Liga a IV-a. Cel de-al doilea mini-turneu de fotbal, gata de start

2 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Preşedinţii echi­pe­lor din Liga a IV-a s-au întâlnit cu pre­şedintele AJF Hu­ne­doara, Cristian Petrean (foto), în ve­derea stabilirii de­taliilor pentru de­butul celui de-al doi­lea mini-turneu la fotbal.
Cristian Petrean ne-a oferit toate deta­liile, pentru că suporterii din fotbalul mic să fie cât mai informaţi: „S-au analizat primele 5 etape şi am discutat lucruri care să ne ajute să ne îmbunătăţim organizarea pentru următoarele patru etape. Aşa cum ne-am aşteptat, toţi reprezentanţii celor 10 cluburi prezente au fost de acord să continuăm. Ba mai mult, din informaţiile deţinute în acest moment, nu au fost probleme de sănătate grave care să ne determine să luăm decizia de a nu mai juca cele 4 etape.
În concluzie, dacă evoluţia pandemiei nu va impune noi restricţii, în data de 12 noiembrie vom juca etapa 6. În acelaşi timp, cu ocazia acestei întâlniri am prezentat noile proiecte care vizează Liga a IV-a, respectiv certificarea cluburilor şi Programul educaţional”.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prezenţa Rusiei la Jocurile Olimpice de la Tokyo se va decide la TAS

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne va analiza săptămâna viitoare, timp de patru zile, apelul prin care Rusia...

Automobilism. Lewis Hamilton a câştigat la Imola

Marele Premiu al regiunii Emilia-Ro­magna, desfăşurat duminică pe circuitul de la Imola (Italia), a fost câştigat de pilotul bri­tanic Lewis...

Rugby. Debut în forţă al Ştiinţei Petroşani

După o lungă pauză forţată de pan­demie, de circa un an, Ştiinţa Petroşani a debutat cu dreptul în noul sezon...

Închide