Fotbal Liga a III-a. A treia înfrângere în deplasare pentru CS Hunedoara

Echipa hunedoreană a pierdut, sâmbătă, pe terenul de la Jucu, întâlnirea cu Sănătatea Cluj, încheiată cu 2 – 1 pentru gazde. Partida a contat pentru etapa a opta din seria a IX-a. Toate golurile s-au marcat în prima repriză şi identic ca în meciul de la Reghin – cei care au deschis scorul au fost hunedorenii.
„A fost o acţiune pe partea stângă, Herci a centrat şi Iacob a reluat din apropierea care­ului mic la golul nostru. Ne-au egalat pe finalul reprizei pe o minge lungă, o greşeală de poziţionare în apărare, a urmat un şut din careu la care Lefter nu a mai putut să in­tervină. În ultimul minut înainte de pauză ei au primit un penalty foarte uşor acordat, pen­tru un presupus fault. Nu mai vreau să mai zic nimic despre arbitraj, dar azi toate de­ciziile au fost împotriva noastră. Am avut un penalty pe final de meci, dar nouă nu ni s-a dat. Suntem măcinaţi din toate părţile: pe lângă cei cinci depistaţi anterior (n. red.: Raţ, Bloj, Kelemen, Tiric şi Buzincu) mai avem încă doi suspecţi de infectare cu covid, plus că l-am pierdut şi pe Iacob, suspendat pentru meciul următor. Mai sunt şi alte probleme, avem jucători care au revenit după ce au efectuat un singur antrenament după ieşirea din carantină. În aceste condiţii vom avea un meci foarte greu miercuri la Dej cu Unirea”, ne-a spus Raul Spătaru după meci.
Este al treilea joc din cele patru susţinute în deplasare în acest campionat pe care CS Hunedoara îl pierde cu acest scor (doar la Turda a fost 0 – 0). Restanţa Unirea Dej – CS Hunedoara, din etapa 6, se joacă miercuri, 4 noiembrie, de la ora 14.
CS Hunedoara: Lefter – Banac, Kovacs, Trăşcan – Pau (min. 50 Bortaş), R. Cristian (min. 70 Mardare), D. Creciunesc, Marinca – Iacob, Vasinc, Herci. Rezerve: Cobliş, Săndulache, Radicof. Antrenori Raul Spătaru, Daniel Dăscălescu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.