Fotbal, Liga a III-a. Victorie obţinută greu de CS Hunedoara

2 decembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipa CS Hunedoara a jucat sâmbătă ultima partidă din actualul sezon acasă, pe Arena „Michael Klein”, într-o întâlnire care s-a anunţat extrem de dificilă pentru gazde, deoarece adversarul Ghiroda şi Giarmata Vii este o echipă tenace şi cu rezultate bune în actualul sezon.

La finalul jocului, hunedorenii au tranşat victoria de partea lor, dar numai după ce au trecut prin mari emoţii, deoarece oaspeţii au fost la cârma partidei în prima parte a acestei întâlniri.
În min. 3 am consemnat prima mare ocazie a oaspeţilor: Silaghi a pătruns în careul gazdelor, liber pe partea dreaptă, dar şutul său a fost reţinut de portarul Dumitrescu, cel care a mai avut o intervenţie salvatoare în min. 5, când a scos în corner şutul lui Barany. Iar jucătorii de la Ghiroda puteau să înscrie în trei rânduri în ultimul sfert de oră al primei reprize. În contul gazdelor am notat o lovitură cu capul expediată de Marinca de la 10 metri, care a trecut pe lângă poartă în min. 42.
În repriza secundă jocul s-a mai echilibrat, deşi tot oaspeţii au ratat prima mare ocazie, protagonist acelaşi Silaghi, care l-a evidenţiat pe portarul Dumitrescu, şutând direct în el din doi metri în min. 47. Acţiunile de gol au alternat apoi la cele două porţi, dar fără să se înscrie.
Totuşi, hunedorenii au reuşit să marcheze primul gol în min. 60, când Robert Cristian a bătut un corner de pe dreapta şi Kovacs a reluat cu capul din careul mic în plasa porţii lui Barbu: 1 – 0.
Gazdele îşi vor majora avantajul în min.75, la un corner obţinut de Iacob. Bobină a centrat de pe dreapta şi Vasinc a trimis cu capul în poartă din careul mic. S-a remarcat – prin exces de zel – şi arbitrul Vădana, care i-a acordat două cartonaşe galbene în aceeaşi fază lui Cristi Creciunesc, primul pentru un fault mai degrabă inexistent şi cel de-al doilea pentru lovirea mingii după fluier.
Cu această victorie CS Hunedoara urcă pe locul 7 în clasament, cu 22 de puncte, şi va avea o vacanţă liniştită. „Am obţinut o victorie muncită, după un meci greu. Ne aşteptam să fie aşa, am întâlnit o echipă experimentată, bine aşezată în teren, care ne-a pus destule probleme. În prima repriză am fost un pic temători, iar vântul puternic a influenţat şi el jocul. După pauză ne-am revenit şi am controlat repriza a doua, când am reuşit să înscriem de două ori. Eliminarea lui Cristi Creciunesc, după două galbene primite în aceeaşi fază, consider că a fost o greşeală de arbitraj, nici măcar fault nu a fost. E bine că am încheiat turul pe plus unu la adevăr, ceea ce ne-am propus înainte de acest joc. Să nu uităm că ne-au venit 10 jucători noi înainte de începerea campionatului, ştiam că vom avea parte de o perioadă de omogenizare de minimum 10 etape. Vom mai continua antrenamentele încă o săptămână, după care vom face o analiză exactă a turului”, a declarat după meci Raul Spătaru, antrenorul hunedorenilor.
CS Hunedoara: Dumitrescu – Cr. Creciunesc (eliminat min. 85), Ionică, Kovacs, Trăşcan – Marinca, D. Creciunesc (min. 89 Radicof) – Iacob (min. 90+1 Scarlat), R. Cristian (min. 72 Bobină), Bloj – Vasinc (min. 81 Burlacu). Antrenor – Raul Spătaru.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedoreni spune:

    Hai Hunedoara ! Hai Deva ! Vrem si promovarea Jiul Petrosani ! Hai Jiul Petrosani !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Eseu despre premisele, spiritul şi consecinţele Revoluţiei Române din Decembrie 1989

La 30 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989, istoricul Gheorghe Firczak, participant la evenimentele din acele zile...

Rămâne în puşcărie până la anul

Recidivistul condamnat pentru tâlhărie calificată, după ce şi-a ademenit victima cu fotografia unei tinere, promiţându-i clipe de neuitat, rămâne în...

Amânare în dosarul deţinutului care l-a ameninţat cu moartea pe Iohannis

S-au scurs deja două termene în dosarul în care Costin Munteanu (foto), pensionar din Petrila, închis la Penitenciarul Aiud pentru...

Închide