www.mesagerulhunedorean.ro

FOTBAL Liga a III-a. Ultima întâlnire cu fotbalul în acest an

Astăzi și mâine se vor desfășura partidele din ultima etapa a sezonului competițional din acest an calendaristic în Liga a III-a de fot­bal. Etapa cu numărul 15 aduce jocuri im­portante pentru formațiile din județul Hu­ne­doara, care vor stabili și ierarhiile în cla­sa­mentele seriilor înainte de vacanța de iarnă.

Vor victorie din nou
În seria a VII- a sunt programate două jocuri în județ. CSM Jiul Petroșani va întâlni astăzi pe teren propriu formația AFC Voința Lupac, o echipă incomodă care poate produce sur­prize pe orice teren. ASA Aurul Brad joacă mâi­ne acasă cu CS Pandurii Tg. Jiu, formație care a fost întrecută în ultima partidă dis­putată de către CSM Deva cu 2-1. De această dată, cu siguranță, oltenii nu vor rata ob­ținerea unei victorii care să îi mențină în cursa pentru un loc promovabil.
Cu un moral bun după victoria din etapa trecută, CSM Deva joacă astăzi în deplasare la ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, pen­ul­ti­uma clasată în seria a VII-a. Este un bun prilej pentru a acumula alte puncte care le pot consolida poziția în clasament.
În fine, liderul seriei a IX-a, CS Hunedoara, încheie acest an competițional cu un joc pe teren propriu, programat mâine, 4 decembrie pe Arena Michael Klein în compania formației CS Ocna Mureș. Desigur că hunedorenii vor să încheie sezonul cu o victorie care le va consolida poziția în clasament și va creiona parcursul spre Liga a II-a din fotbalul nostru.
Toate partidele se vor desfășura cu începere de la ora 13.00 și suporterii pot fi prezenți cu acceptul organizatorilor, în procent de maxim 30 la sută din capacitatea stadioanelor unde se disputa aceste partide.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.