Sport

FOTBAL Liga a III-a. Tot pe primul loc

După o pauză de mai bine de trei luni, campionatul Ligii a III-a s-a reluat cu o parte a meciurilor din etapa 16-a a sezonului regular. Sin­gurele formaţii neînvinse de la întreg nivelul celui de-al treilea eşalon, CSM Deva şi Corvinul Hunedoara – liderii seriilor a 7-a şi a 9-a, – s-au impus în meciurile susţinute în faţa propriilor fani.

În zona fierbinte a clasamentului
La Deva a fost programată o partidă interesantă, un derby ju­de­țean, în care s-au întâlnit con­ju­de­țenele CSM Deva și Jiul Petroșani, în timp ce formația din Valea Jiului, aflată pe locul cinci în seria a VII-a, este obligată să evo­lu­eze cu atenție în etapele rămase de jucat din se­zonul regular, pentru a se distanța de zona fierbinte a clasamentului. Cel mai frumos gol al acestei par­tide l-a înscris Bedea din semiîn­toar­cere, de la circa 20 m, iar șutul lui s-a dus în colțul lung al porții apă­rate de Mario Popescu. O victorie meritată a formației din Deva, care se menține pe primul loc în serie și pregătește de pe acum partidele din play-off.
CSM Deva: Bădescu-Iana, Dănăilă (min. 83 Șulea), Iordache, Pencea, Stelea (min.86 Kelemen), Bloj, D. Creciunesc, Vișan, Doboș, Popescu (min.37 Bedea, antrenor, Ștefan Nanu.
CSM Jiul Petroșani: Mario Popescu – Jurcuț, Covaci, Aerts, Keseg, Sandu Remus, Pușcă, Covaci (min. 52 Caralicea), Ferhaoui (min.64 Bădărău), Amadou (min.62 Cocină), Fortune, antrenor, Flaviu Boroncoi.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura