Sport

FOTBAL Liga a III-a. S-au întărit și cu un ungur și cu un moț

Au revenit la pregătirile pentru finalul de sezon și jucătorii echipei de fotbal CSM Deva. Sub coordonarea antreno­rului Ș­tefan Nanu, devenii au efectuat primul an­tre­na­ment din acest an. Cu siguranță că obiec­ti­vul va fi atins, mai cu seamă că echipa din Deva a avut un parcurs bun, fiind ocupanta locului întâi în serie, după cele 15 etape disputate.

 

Operat

S-au produs și ceva mișcări în lotul devean pe care le-a prezentat tehni­cianul devean:” În ceea ce-i privește pe atacantul Kayondo Mahadi, acesta a fost împrumutat până în vara la Steaua București, după care va reveni la clubul nostru. Ne-am despărțit, pe cale amiabilă, de mijlocașul Adrian Marinca și de atacantul Brian Lemac. Fundașul central Narcis Plută a fost operat la sfârșitul anului trecut și, din păcate, sunt șanse mici să ne bazăm pe el în acest campionat. Și mijlocașul Bogdan Țoiu a suferit o intervenție chirurgicală, dar la acesta recuperarea va fi mult mai rapidă. Avem și transferuri perfectate, cel al vârfului George Dănăilă, de la Jiul, un alt jucător tânăr, Richard Aszalos (foto), pe care l-am transferat din Ungaria în aceste zile, el se află în pre­gătire cu noi. Am adus la echipă un portar, Vlad Frumuzache (născut 2005) de la FC Arges și un alt jucător, Ionuţ Filipaș de la Aurul Brad”, a precizat fostul intern­a­țio­nal Ștefan Nanu, an­trenorul principal al CSM Deva.
CSM și-a stabilit programul precom­petițional: reuniunea va fi urmată de o pregătire la sediu și pe 28 ianuarie, un amical internațional, în deplasare, cu OFK Vrsac (locul 7 în liga 2 Serbia). În pe­rioada 31 ianuarie – 8 februarie jucătorii vor efectua o pregătire centralizată la Băile Herculane, după care vor fi dis­pu­tate alte câteva partide amicale pe care le vom prezenta în perioada următoare.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura