Sport

HANDBAL. Devencele nu glumesc când vine vorba de atac

Sâmbătă, 21 ianuarie, se va relua cam­pionatul în liga secundă de hand­bal feminin, iar echipa clubului devean pregătește returul cu speranța de a reveni la finalul sezonului din nou pe prima scenă a handbalului românesc.

Cu cine joacă primul meci
După ce staff-ul tehnic a fost com­pletat, prin aducerea, alături de an­trenorul pr­incipal Daniel Gheorghe și a antrenorului cu portarii, Olivia Nanu, a fostei internaționale Valentina Ardean Elisei, ca antrenor secund, CSM Deva a transferat și o handbalistă de mare perspectivă. Este vorba despre Rebeca Vlădășel, un inter de 20 de ani care vine de la CSU Reșița. Noua jucătoare a clubului devean a declarat: „Am 20 de ani, joc pe postul de inter stânga. Sunt foarte încântată că am venit la Deva, iar fetele m-au primit foarte bine. Sper să facem o figură bună la primul meci din campionat meci, cel de sâmbătă de la Baia Mare. Știu că CSM Deva este primul loc și are un obiectiv principal. Sper să o ținem tot așa și să intrăm în Liga Florilor”, a declarat Rebeca Vlădășel.
Lotul cu care echipa CSM Deva va evo­lua în retur este alcătuit din portarii Ana Maria Inculeț (1 gol marcat), Andreea Nastasă (1) și Ana Maria Szolosi și ju­cătoarele de câmp Bianca Cherecheși (20), Dalia Cîmpean (5), Irina Croitoru 31), Nicoleta Deaconu (6), Sylwia Lisewska (50), Cristina Malac (33), Alexandra Orșivschi (16), Mălina Petrescu (32), Sara Racho (9), Diana Șamanț (67), Andreea Tetean (19) și Daniela Toader (41).
În etapa a 10-a, prima a returului, CSM Deva va juca în deplasare, pe terenul celei de-a doua clasate, CNOPJ Baia Mare, partida urmând a avea loc sâmbătă, 21 ianuarie, cu începere de la ora 12.30. În meciul tur CSM Deva a câștigat cu 41-24 (23-18).

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura