Sport

FOTBAL – Liga a III-a. Nu au stadion pe măsura pretențiilor

În cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul CSM Deva au fost făcute precizări legate de noutățile din lotul echipei devene. Președintele CSM Deva, Nelu Ardelean (foto), a de­clarat că auto­ritățile locale fac efor­turi finan­ciare pentru ca în curând sta­dionul din Deva să aibă o tribună acoperită și alte utilități pentru ca acesta să fie omo­logat pentru partide de liga se­cundă.

 

Cantonament la Herculane

Pe de altă parte, antrenorul Ștefan Nanu a menționat că trecerea – sub formă de împrumut până în vară – a lui Mahadi Mahrez Kayondo de la CSM Deva la CSA Steaua, este benefică pentru toate părțile, pentru cele două cluburi dar și pentru jucătorul venit din Uganda. Atacantul ugandez (26 de ani împliniți pe 3 ianuarie, 12 goluri marcate în actualul campionat), care a semnat recent prelungirea cu încă șase luni a contractului cu clubul devean (scadent de acum în iulie 2024), va face astfel trecerea în eșalonul superior.
Apoi, am notat plecările definitive ale lui Lemac (lîn Liga a IV-a din Sibiu), Marinca (împrumutat la Retezatul Hateg), Pătulea (Minerul Costești) și Ivan (fără o decizie), cu toții având pu­ține prezențe pe teren în cele 15 etape din actualul sezon. Sub comanda lui Nanu au fost confirmate și noi achiziții. Este vorba de transferul lui George Dănăilă (atacant, 24 de ani, venit de la CSM Jiul Petroșani) și Richard Aszalos (fundaș lateral, 22 de ani, adus de la echipa de ligă secundă Nagykanizsa/ Ungaria). De asemenea, au fost aduși Vlad Frumuzache (portar, 17 ani, FC Argeș), Ionuț Filipaș (atacant, 25 de ani, golgeterul Aurului Brad, 5 goluri mar­cate în acest campionat). „Avem ca obiectiv locul 1, după ce am obținut ma­tematic calificarea în play-off, cu șanse mari să ne păstrăm prima poziție la final. Îmi doresc să avem ace­lași parcurs ca și până acum în etapele rămase de jucat. Programul este cel a­nunțat deja, începem pregătirea în a­ceste zile cu adaptarea la efort, urmează pe 28 ianuarie amicalul din Serbia cu OFK Vrsac, apoi cantonamentul obișnuit de la Herculane și jocurile amicale săptămânale pentru in­tra­rea în ritmul com­pe­­ti­țio­nal”, a
spus Ștefan Nanu la con­ferința de presă.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura