Sport

FOTBAL Liga a III-a. Meciuri amicale de pregătire

CS Corvinul Hunedoara – Șoimii Lipova  1-1

Partida s-a disputat la Arad, în această perioadă hunedorenii fiind în cantonament în județul vecin. A fost un meci de pregătire, cu evoluții bune ale jucătorilor de la Corvinul, care au dominat partida, dar rezul­tatul de egalitate este echitabil. Au marcat Bradu (min. 41) respectiv Susan (min. 36). Antrenorul Florin Maxim a trimis în teren pentru de­bu­tul partidei pe: Lefter-Iacob, Elton, Garutti, Neacșa, Hergheligiu, Chindriș, Bradu, Mitran și Coman. Sâmbătă, CS Hunedoara va par­ti­cipa la un triunghiularul în care vor participa și formațiile FC Bihor Oradea și Crișul Chișineu Criș.

CSM Deva – CS Dacia Orăștie 0-0

Pentru această întâlnire, antre­no­rul Ștefan Nanu a trimis în teren o parte din jucătorii care formează echipa secundă a clubului devean. Au evo­luat la CSM Deva: Frumuzache – Kelemen, Opriș, Neagoe, Aszalos – Chițimia, Sulea, Benjamin, Branea – Marosan, Filipas; Pencea, Creciunesc.
Dacia Orăștie: Basa – Stoica, Lăcătuș, Jibotean, Vârșag – Baban, Lazăr, Talpan, Simoiu – Mureșan, Dărăban; Stanculea, Ioniță, Stanciu, Man, Vintan, Diac. Antrenor: Adrian Popovici. Astăzi, de la ora 16.00, CSM Deva va întâlni pe terenul sin­tetic de la Stadionul Cetate, forma­ția de Liga a treia seria a IX-a, Unirea Alba Iulia.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura