FOTBAL Liga a III-a. Meciuri amicale de pregătire

CSM Deva – Unirea Alba Iulia 0-2

Ultima partidă de pregătire înaintea star­tului sezonului de primăvară, pentru echipa CSM Deva s-a desfăşurat pe terenul de la Oarda de Jos, unde devenii au întâlnit for­maţia Unirea Alba Iulia.
Meciul dintre cele două divizionare de liga a treia, a fost câştigat de Unirea Alba Iulia cu scorul de 2-0 (1-0). Gazdele au în­scris golurile ca urmare a unor lovituri de colţ. Marcatori au fost Scrob, în min.10, din apropiere a porţii devene, la un corner exe­cutat de către Fetiţa urmat de o eroare a portarului Manea. Cel de al doilea gol a fost înscris în min. 57, de către ex-deveanul Fetiţa, care a trimis cu capul în plasă min­gea venită de la Al. Giurgiu.
La CSM Deva au evoluat: Manea – Cu­rescu, Tecsi, Vasiu, Branea – Vitan, I. Ianc, Ţoiu, Traşcă – Bîrzan, Şulea. Au mai intrat Dobradi, Bogdanovici, Doboş, Radak, Iştoc, Iordache, Mustaţă, Soare, Teodorescu. Antrenor Ştefan Nanu.

 

Retezatul Haţeg- CS Hunedoara 1-1

Sâmbătă, echipa din Hunedoara a ter­mi­nat la egalitate, 1–1 jocul disputat în de­plasare la Retezatul Haţeg, liderul la zi al Ligii a IV-a din campionatul judeţean.
Antrenorul Raul Spătaru nu a fost deloc mul­ţumit de prestaţia elevilor săi. După o primă repriză încheiată cu un scor alb, Trăş­can a deschis scorul în min. 58, însă gaz­dele au egalat în min. 65.
„Am făcut un joc foarte slab. Am intrat pe teren relaxaţi, poate că am şi luat uşor ad­ver­sarul, considerând că e de liga a patra. A fost fără discuţie cel mai slab joc din acest an, nu am arătat nimic faţă de pre­ce­dentele amicale. Dacă până acum am făcut meciuri bune, ne-am ridicat până la nivelul unor adversari de liga a doua (n. red.: Ripensia şi Pandurii), am jucat bine şi ne-am creat în acele jocuri foarte multe ocazii de gol, ceea ce am văzut astăzi este un pic în­grijorător. Este un semnal de alarmă, poate binevenit chiar înainte de reînce­pe­rea campionatului. Ne aşteaptă sâmbătă un meci greu la Ocna Mureş, meci de şase puncte. Adversarul este cu patru puncte în urma noastră în clasament şi se bate pen­tru rămânerea în Liga a III-a. Dacă reuşim să câştigăm facem un pas mare spre lo­curile fruntaşe, dar dacă, Doamne-fereşte. pierdem intrăm în lupta de la retrogradare”, a spus antrenorul Hunedoarei, imediat după amicalul de la Haţeg.
CS Hunedoara: Raţ – Niţuică, Kovacs, Neacşu, Trăşcan – Iacob, Rusu, R. Cristian, Bloj – Zamfir, Muscă în prima repriză; Lefter – Kelemen, Radicof, Banac – Tiric, Prej­ban, Marinca, Herci, Buzincu – Bortaş, Muscă în repriza a doua. Antrenor Raul Spătaru

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Arbitrii din programul „Cavalerii Viitorului” – rezultate notabile la examene

Cei patru arbitri din cadrul Comisiei Judeţene de Arbitri Hunedoara, care sunt cuprinşi în programul national de pregătire “Cavalerii Viitorului”

REPERE MEDICALE. Conjunctivita

Dr. Biochimist Manuela Ștef   Conjunctivita este o afecțiune oculară, care se manifestă prin inflamația conjunctivei (membrana care acoperă suprafața

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu ştie ce să mai facă pentru a scăpa din strân­soare. Este vorba de un funcţionar din vestul re­giunii cu

Închide