Arbitrii din programul „Cavalerii Viitorului” – rezultate notabile la examene

8 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Cei patru arbitri din cadrul Comisiei Judeţene de Arbitri Hunedoara, care sunt cuprinşi în programul national de pregătire “Cavalerii Viitorului” al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) au trecut cu brio testele teoretice şi fizice desfăşurate la Sibiu.
Raul Bădărău, Andrei Fodor, Cătălin Blîndu, Leopold Herzeg, cei patru arbitrii hunedoreni, au participat la sesiunea de testare fizică şi teoretică organizată de către CCS şi Federaţia Română de Fotbal la Sibiu şi, ca urmare a rezultatele obţinute, în pe­ri­oada următoare vor fi delegaţi la meciurile din campionatul Ligii a IV-a , fiind moni­to­rizaţi de către observatori cu experienţă.
La sfârşitul campionatului, dacă per­for­manţele lor va fi apreciate pozitiv de către conducerea CCA, vor fi promovaţi în lotul divizionar al Ligii a III-a.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
REPERE MEDICALE. Conjunctivita

Dr. Biochimist Manuela Ștef   Conjunctivita este o afecțiune oculară, care se manifestă prin inflamația conjunctivei (membrana care acoperă suprafața...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu ştie ce să mai facă pentru a scăpa din strân­soare. Este vorba de un funcţionar din vestul re­giunii cu...

Bulina albă

Nicolae Dunca, primarul oraşului Aninoasa Pentru că a iniţiat un proiect pe baza căruia obţinut banii pentru a repara şi...

Închide