Sport

FOTBAL. Liga a III-a. Hunedorenii merg la victorie la Cugir

Campionatul Ligii a III-a la fotbal continuă cu partidele din etapa cu numărul trei. În seria a VIII-a, devenii de la CSM (formație aflată pe locul secund în clasament cu 4 puncte acumulate) vor juca în deplasare la Viitorul Șimand, echipă aflată pe locul patru cu același număr de puncte cucerite până acum. Antrenorul Ștefan Nanu a precizat că partida programată sâmbătă de la ora 17.00 nu este ușoară, deoarece gazdele sunt bine pregătite și pot încurca socotelile echipei din Deva, care urmă­rește o victorie.

În suferință
Apoi, CSM Jiul Petroșani (locul trei cu 4 puncte) joacă afară, la ACSO Filiași, for­mație aflată pe locul cinci și are același nu­măr de puncte, 4 dar speră la mai mul­te după această partidă programată astăzi de la ora 17.00).
Retezatul Hațeg, după egalul din etapa trecută obținut în jocul cu CSM Deva, joacă acasă, sâmbătă, de la ora 17.00, unde vine liderul actual al seriei, Gilortul Tg. Cărbunești. Antrenorul Dan Bona pre­gătește cu elevii săi o partitură nouă care să le asigure un rezultat bun, un egal sau chiar o victorie posibilă.
Tot sâmbătă se va disputa și partida de la Brad, unde CSA Aurul, după două înfrângeri, aflată în suferință, caută vic­toria în întâlnirea cu Voința Lupac (locul șapte și un punct la totalul din clasa­ment). Cu puțin noroc și cu ambiția ma­ximă, brădenii pot obține cele trei puncte puse în joc.
Liderul actual din seria a IX-a, CS Corvinul Hunedoara joacă în deplasare, vineri, de la ora 17.00 la vechea rivală din sezonul trecut, Metalurgistul Cugir. Înso­țiți de suporteri, hunedorenii se pot întoarce acasă cu cele trei puncte în joc.

Iată programul etapei:

Seria a VII-a
Aurul Brad – Voința Lupac
Retezatul Hațeg – Gilortul Tg. Cărbunești
Viitorul Șimian – CSM Deva
ACSO Filiași – Jiul Petroșani
Viitorul Pandurii Tg. Jiu 2 – Progresul Ezeriș.

Seria a IX-a
CS Ocna Mureș – Viitorul Cluj
Avântul Reghin – CS U’ din Alba Iulia
Metalurgistul Cugir – Corvinul Hunedoara
Sănătatea Cluj – ACS Târgu Mureș
CSM Unirea Alba Iulia – Unirea Ungheni

 

Fotbal Liga a IV-a

Etapa a II-a
Sunt programate la final de săptămână și partidele din cadrul etapei secunde în campionatul Ligii a IV-a în județul Hunedoara. Iată programul:

Sâmbătă, 10 Septembrie 2022, ora 11:00
AS Victoria Călan – C.S. ,,Gloria” Geoagiu

Duminică, 11 Septembrie 2022, ora 11:00
ACS Minerul Uricani – CSM Dacia Orăştie 2010
CS Corvinul 1921 Hunedoara – ACS Viitorul Minerul Lupeni
CSM Deva-CS Inter Petrila

Marți, 13 Septembrie 2022, ora 17:30
ACS Viitorul Şoimuş-ACS Şoimul Băiţa
CSM Mihai Viteazul Vulcan stă.