Sport

FOTBAL. Liga a III-a. Finalul de săptămână aduce ultima etapă din turul de campionat

Începând de astăzi se va desfășura ultima etapă din turul campionatului la fotbal în Liga a III-a. CSM Deva deschide seria partidelor cu întâlnirea de astăzi, programată la Orăștie, de la ora 15.00. Formația pregătită de Ștefan Nanu se află pe locul doi în serie și are 18 puncte acumulate din cele opt etape disputate. Adversarul este CS Gilortul Târgu Cărbuneşti, formație care ocupă locul trei în clasamentul seriei (are 16 puncte) și care urmărește un rezultat bun în jocul cu CSM Deva.

Tur de coșmar
La Petroșani, tot astăzi, este pro­gra­mată o altă întâlnire între formații din județul nostru. Minerii din Valea Jiului, ocupanții locului șase cu 12 puncte la total, primesc replica celor de la Aurul Brad, jucătorii oaspeți având până acum un tur de coșmar, cu rezultate negative. Brădenii ocupă ultimul loc în clasament, cu doar 2 puncte și se gândesc cu groa­ză la returul de campionat.
Aflată în zona retrogradabilă, echipa din Hațeg, Retezatul, joacă mâine, de la ora 15.00, în deplasare la Progresul Ezeris, cu posibilitatea de a înregistra un rezultat pozitiv. Formația din Hațeg are moralul bun după victoria din etapa trecută iar Progresul Ezeriș a înregistrat un egal nesperat în jocul de la Brad, deci se anunță o întâlnire cu un rezultat im­previzibil.
În seria a IX-a, liderul actual, CS Corvinul Hunedoara, are maxim de puncte după cele opt etape disputate și, practic, are un joc ușor sâmbătă, acasă, în fața suporterilor hunedoreni. Adver­sară este echipa CSU Alba Iulia, aflată la mijlocul clasamentului din serie. Lovitura simbolică de start a jocului de sâmbătă cu CSU Alba Iulia va fi dată de pugilistul hunedorean James Chereji.

Iată programul complet al etapei 9 :

Seria a VII-a

ACSO Filiași – Voința Lupac
Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 – Viitorul Șimian
Progresul Ezeriș – Retezatul Hațeg
Jiul Petroșani – Aurul Brad
CSM Deva – Gilortul Târgu Cărbunești

Seria a IX-a
Sănătatea Cluj – Viitorul Cluj
CSM Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir
Unirea Ungheni – Avântul Reghin
ACS Târgu Mureș – CS Ocna Mureș
Corvinul Hunedoara – CS Universitatea din Alba Iulia