Actualitate

Previziunile teribile ale unui „călător în timp” din anul 2236: un meteorit va cădea peste America, iar oamenii de știință reușesc să reproducă specia de rechin megalodon!

Un așa-zis călător în timp a lansat o serie de previziuni teribile pe TikTok. Pe pagina @realtiktoktimetraveller, cineva lansează tot felul de prorociri, cum că Pământul va fi lovit de un meteorit peste doar câțiva ani. Dar asta nu e tot, avertizează „călătorul în timp”.

Când apar extratereștrii
Înainte ca meteoritul să distrugă America, alte două evenimente importante urmează a avea loc. Mai întâi, în 2023, oamenii de ști­ință vor reuși să reproducă specia de rechin megalodon, dispărută cu milioane de ani în urmă. Apoi, în 2025, NASA va descoperi semne de viață extraterestră pe două pla­nete diferite. Deși mulți utilizatori de social media au râs de afirma­țiile „Oracolului de TikTok”, alții
s-au arătat cu adevărat alarmați de viziunea apocaliptică a viitorului nostru.
„Sunt un călător în timp real din anul 2236 și am venit înapoi ca să vă avertizez despre evenimentele viitoare. În 2022, oamenii de știință descoperă o modalitate de a re­pro­duce megaladonul, prin utili­za­rea ADN-ului. Primul megalodon va fi reprodus în 2023 și, în mod surprinzător, totul va decurge bine. În 2025, oamenii de știință vor des­coperi semne de viață pe două planete diferite. Se va dovedi că sunt civilizații mult mai avansate decât oamenii. Un meteorit va cădea pe Pământ în anul 2034 și va distruge jumătate din America” – profețiile pe TikTok ale unui „călător în timp”.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura