Sport

FOTBAL Liga a III-a. Echipele hunedorene se pregătesc pentru noul sezon

CSM Jiul Petroșani a avut reunirea lotului în 17 ianuarie, când s-a va stabilit și pro­gramul și transferurile în lotul formației. Deocamdată, nu e nimic nou în lot, în sensul că nu sunt intrări sau plecări. „Vom avea o întâlnire cu conducerea clubului la înce­putul săptămânii viitoare, când vom fixa programul amicalelor și vom discuta des­pre transferuri. Până acum, nimeni nu și-a manifestat intenția să plece de la echipă. În principiu, vom avea și un semicantonament la stadion, la fel ca și anul trecut”, ne-a comunicat Aurel Moldovan, antrenorul formației petroșănene.
CSA Aurul Brad se va reuni cel mai târziu pe 24 ianuarie. În situația știută din cla­sa­ment, pe ultimul loc și cu șapte puncte de recuperat față de a opta clasată, brădenii s-au despărțit în această iarnă de opt jucători. Cei plecați sunt Lazăr, Cristea, Deak, Iga, Vajda, Talpaș, Codrin și Rusu. Dintre aceștia, doar Deak și Vajda au fost titulari cerți la echipă, cu mențiunea că primul a lipsit prac­tic întreg turul de campionat după ce s-a acci­dentat la meciul din prima etapă cu Reșița.
Conducerea clubului din Brad lucrează în continuare la completarea lotului și la per­fectarea jocurilor de pregătire. „Nu am efec­tuat nici un transfer, suntem încă în tratative cu câțiva jucători. Cantonamentul va fi pe­rioada 6-12 februarie, însă problema noastră sunt jucătorii care au servicii și nu pot lipsi de la muncă. Mai avem trei date libere în programul amicalelor, pe 12 și 16 februarie și pe 2 martie”, ne-a comunicat președintele clubului brădean, Valentin Verdeș.

Iată și programul echipei:
24 ianuarie: reunirea lotului
6 – 12 februarie: cantonament, cel mai probabil la baza proprie
12 februarie: liber
16 februarie: liber
19 februarie: Aurul Brad – Retezatul Hațeg
23 februarie: CSM Deva II – Aurul Brad
26 februarie: CS Hunedoara – Aurul Brad
2 martie: liber (CSM Reșița?)
5 martie: Aurul Brad – CS Hunedoara
12 martie: etapa 16, CS Municipal Deva – Aurul Brad
19 martie: etapa 17, Viitorul Șimian – Aurul Brad
26 martie: etapa 18, Aurul Brad – Jiul Petroșani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura