Sport

FOTBAL Liga a III-a. Devenii, puși pe drumuri degeaba

Meciul dintre U Craiova 1948 SA 2 și CSM Deva, contând pentru etapa a II-a din Liga 3 de fotbal, seria 7, a fost anulat. Acest lucru s-a datorat faptului că echipa din Craiova a cerut Fede­ra­ției Române de Fotbal ca partida să nu aibă loc, iar solicitarea a fost aprobată. O decizie finală în ceea ce privește re­zultatul meciului va fi luată de comi­siile de specialitate ale Federației.

Optimism
Decizia federației a venit însă târziu, în timp ce devenii se aflau pe drum spre Craiova, astfel că ai noștri au efectuat un antrenament de pregătire la Craiova și acum așteaptă comunicatul prin care vor afla când se va juca această partidă. Întrebarea care se pune este cine su­por­tă cheltuielile pe care le-a făcut clubul devean pentru această depla­sare fără rezultat ?.
Pe de altă parte, bucurie mare în ta­băra celor de la CSM Jiul Petroșani după ce echipa din Valea Jiului a câștigat par­tida de la Turceni, iar antrenorul Flavius Boroncoi privește cu optimism spre obiec­­tivul propus de conducerea clu­bului.

Iată rezultatele înregistrate în etapa 2:

  • CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – ACSO Filiaşi 1-1

Au marcat Alexandru Buțu (min. 30) respectiv Cosmin Dobre (min.58)

  • Universitatea Craiova 2 – Gilortul Târgu Cărbuneşti 7-1

Atanas Trică (min.21, 33, 44), Mario Ene (min.61, 85), Ștefan Bană (min.86, 90+3) respectiv Dragoș Săulescu (min.72)

  • Viitorul Şimian – Voinţa Lupac 3-1

Fabio Trip (12), Robert Eshun (62, 90+3) / Cristian Danci (39 – penalty)

  • CSO Turceni – Jiul Petroşani 1-2

… (86) / Velici (59 – penalty, 81 – penalty)