Sport

FOTBAL FEMININ. Ultima verificare

Așa cum am anunțat în urmă cu ceva timp, CSM Deva a înființat la secția de fotbal și o echipă de fotbal feminin care va evolua, în premieră, în Liga a-III-a. Este de acum stabilit că primul meci oficial al echipei devene să se dispute în 10 septembrie. Până atunci, jucătoarele antrenate de către Alina Mardare și Andreea Vlaiconi au avut și un meci de verificare.

Mai experimentate
Echipa fetelor de la CSM Deva, a sus­ținut, sâmbătă, un joc amical pe te­re­nul divizionarei secunde ACS Roma FP Timișoara, într-o întâlnire pe care au pier­dut-o, cu 4-2, în fața mai ex­pe­rimentatelor lor adversare, dar de­ven­cele au făcut un joc bun. Cele două go­luri pentru CSM Deva au fost marcate de Maria Jurj și Andreea Cărmăzan, după acțiuni personale reușite. „A fost un joc bun al echipei noastre, iar acest lucru ne dă încredere pentru meciul următor care va fi și primul nostru meci oficial, joc îl vom disputa pe teren propriu, pe 10 septembrie, în Cupa României. Adversare ne vor fi colegele de eșalon de la UTA Arad, o echipă cu mai multă experiență competițională, însă sper să facem un joc bun și cu ele și, de ce nu, să ne calificăm mai de­parte”, a declarat antrenorul echipei din Deva, Alina Mardare.
În partida de la Timișoara, pentru CSM Deva au evoluat portarii Teodora Narița și Amalia Săndulescu și jucătoa­rele de câmp Roxana Antemie, Irina Brătean, Andreea Cărmăzan, Cătălina Circo, Alexandra Costache, Erika Csiszmadia, Sarah David, Lavinia Gherman, Delia Grecu, Ema Herban, Ioana Ilie, Maria Jurj, Andreea Marina, Diana Nemțuc și Monica Tomesc.
Partida dintre CSM Deva și FC UTA Arad, contând pentru primul tur al Cupei României la fotbal feminin, se va disputa duminică, 10 septembrie, de la ora 16:30, pe stadionul „Cetate”.