Sport

FOTBAL Liga a III-a. Devenii, prea slabi pentru olteni

Divizionara secundă Pandurii Tg.Jiu a acceptat invitația de a disputa un amical la Deva cu formația de liga a treia, CSM. A fost un amical util în care ambii an­trenori au vizionat la lucru componenții loturilor de care dispun în pregătirile pen­tru partea a doua din campionat.

Fără determinare
Oltenii s-au impus cu scorul final de 3-1 după ce la pauză scorul a fost echitabil
1-1, iar pentru deveni golul a fost marcat din penalty de către Kayondo.
Ștefan Nanu, antrenorul principal la CSM Deva, a declarat la finalul partidei: „A fost o partidă bună din punctul meu de vedere. Am avut o primă repriză cu un egal la pauză, am jucat cu o echipă bine poziționată. În repriza secundă, am vrut să îi folosesc pe toți cei din lot, să văd potențialul lor și să văd ce este mai bun la ei dar din păcate se vede lipsa de jocuri și încă nu au acel lucru pe care mi-l doresc eu: determinare. Având în vedere că marți am avut o sedință de pregătire fizică cu multă alergare pe pistă, astăzi am avut acest meci cu o echipă de liga a doua și sunt mulțumit de joc și de rezultat”.
CSM Deva a evoluat în formula: Jianu (46 Bădescu) – Vasilescu (63 R. Tod), Plută, Dumbrăvean (46 Iordache), Doboș – Bloj, Stelea (61 Marinca), Țoiu (46 Dobre), Cuibari (57 Branea) – Avramovici (54 N. Popescu), Kayondo (83 Iștoc) .
Următorul joc amical este programat sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 12.30 când la Deva vine Ripensia Timișoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura