Sport

De ce nu a fost desemnat Ladislau Boloni selecționerul Naționalei

Antrenorul Ladislau Boloni (foto) a de­cla­rat într-o conferinţă de presă, că nu este supărat, ci doar trist că nu a reuşit să ajungă la un acord cu Federaţia Română de Fotbal pentru preluarea funcţiei de selec­ţioner al echipei naţionale, el pre­cizând că la negocieri s-a “izbit de pro­bleme ilogice”.

Fără data de final
„Am fost căutat de Federaţia Română de Fotbal pentru a ocupa această funcţie şi am acceptat să discutăm. De ce lucrurile nu s-au realizat? În cariera mea de antrenor am semnat multe contracte, dar niciodată nu m-am izbit de atâtea probleme ilogice. Nu m-am izbit niciodată de atâtea probleme, care poate pentru alţii erau minore. Dar pe mine aceste probleme care se adăugau mă deranjau şi simţeam că îmi va fi greu să dau totul la echipa naţională. Pentru că dacă Boloni se întoarce acasă, atunci Boloni tre­buie să reuşească. Şi, pentru a reuşi trebuie să dai 150 la sută din tine. Iar lipsa acestei logici m-a împiedicat să fac pasul înainte. Supărat nu sunt după ce s-a întâmplat, dar trist sunt” a afirmat tehnicianul.
El s-a arătat deranjat de faptul că i s-a pro­pus un contract a cărui durată nu era clar sta­bilită. „Eu nu am semnat niciodată un con­tract căruia să nu-i cunosc data sfârşi­tu­lui. Credeam că obiectivul principal EURO 2024 rămâne obiectiv principal şi nu-l în­curcăm cu unul secundar care putea să mă pună pe mine într-o situaţie deosebit de dificilă. De aceea, spun că eu nu am văzut până acum un contract fără o dată de ter­minare fixă”, a explicat Boloni.
„În Liga Naţiunilor poţi fi primul, al doilea, al treilea sau al patrulea. Azi, Naţionala României are potenţialul să fie prima în gru­pă, dar poate la fel de bine să nu reu­şească. Iar contractul spunea că dacă nu reu­şeam în Liga Naţiunilor puteam fi demis. Iar eu nu am putut să accept”, a adăugat acesta.
Tehnicianul Ladislau Boloni a negociat cu conducerea Federaţiei Române de Fotbal preluarea funcţiei de selecţioner al echipei naţionale a României, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord. Ulterior, FRF l-a instalat în funcţie pe Edward Iordănescu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura