Sport

Ce sportivi vor evolua la Campionatele de Atletism

Campionatele Naționale de atletism vor avea loc în acest sfârșit de săptămână la București, la Complexul Sportiv Național “Lia Manoliu”.

Două absențe importante
Federația Română de Atletism a comu­ni­cat lista sportivilor validați pentru participare la aceste întreceri. Astfel, CSS Hunedoara va fi reprezentat de Andrei Marian, care va participa la proba de 60 m și de campionul național de juniori 2, Adelin Daniel Pop, care va evolua în proba de 1.500 m.
Pentru LPS Cetate Deva vor evolua
Eva Eliza Alzner, care va concura la probele de 60 m, săritura în lungime și la săritura în înăl­țime, Elisa Enache va evolua la săritura în înălțime, Bogdan Rostaș este validat pentru a participa în probele de 400 m și 800 m iar Dalia Telean va concura în probele de săritura în lungime și triplusalt.
Secția de atletism de la CSM Deva îl va avea drept reprezentant pe Raul Manuel Dan, multiplu campion național de juniori 1, cel care va avea de apărat titlurile câștigate în sezonul trecut în probele de 1.500 m și 3.000 m.
Pentru juniori, întrecerile de la București sunt un veritabil test pentru calificarea la Campionatul Balcanic de sală, programat în data de 12 februarie la Belgrad (Serbia).
Nu vor participa la Campionatele Naționale Maria Claudia Florea (SCM Deva), care este acci­dentată și Florentina Marincu Iușco (CSM Deva) care a fost invitată la acest sfâr­șit de săptămâna la o reuniune atletică la Nantes (Franța) și unde va evolua pentru România.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.