FOTBAL Liga a-III-a. Devenii au obținut un egal cât o victorie

Fără sprijinul antrenorului Ștefan Nanu, aflat în tribună, suspendat după cartonașul roșu primit în etapa trecută, echipei devene i-au lipsit câteva zeci de secunde pentru a obține o victorie. Cu un arbitraj ostil, pe față de partea echipei din Horezu, CSM Deva  a controlat în mare parte acest joc și a condus în trei rânduri pe tabela de scor, dar jucătorii deveni au fost egalați în ultimul minut de joc, scor final 3-3.

 

“A încălcat regulamentul”

Curescu fiind suspendat iar Ianc cu probleme medicale, antrenorul Nanu l-a trimis în teren pe Doboș ca și fundaș dreapta și l-a folosit pe Soare, drept al treilea junior din teren, care și-a făcut bine datoria și i-a oferit mai mult spațiu de manevră lui Șulea. Branea, care a trecut printr-o perioadă mai slabă la ultimele partide, după ce a stat din cauza Covid-ului, a făcut un joc bun, iar Ghighilicea l-a înlocuit bine pe Șulea, accidentat pe final de meci.Vasiu a marcat primele două goluri ale echipei din Deva, ambele în urma unor faze fixe, iar Șulea pe al treilea, după o centrare în fața porții, la o fază în care construcția a mers bine.

“Din păcate, arbitrajul ne-a îndoit, cum se spune. Le-a făcut cadou un 11 metri la o preluare pe piept la care mingea i-a sărit fundașului pe genunchi, nici urmă de henț. Chiar jucătorii lor mi-au spus după meci, „nea Ștefan, nu a fost nimic-nimic la penalty!”. La golul trei iarăși, a căzut un jucător de-al lor pe 16 metri, le-a inventat o lovitură liberă pentru că s-a cerut fault, nici vorbă de așa ceva. În plus tot timpul numai peste noi i-a adus, cum cădea unul de-al lor, cum sufla fault. Păcat de munca băieților, au muncit 90 de minute, am fi meritat victoria. Era și un culoar favorabil la locul 3, pentru care mai avem încă șanse. Mai spun că observatorul de arbitri a încălcat grav regulamentul, a fost înainte de meci în cabina arbitrilor, unde observatorii au interzis, ba chiar a intrat cu arbitri pe teren. Am reclamat acest lucru la observatorul de joc, să îl treacă în raport. Avem filmarea video, o să mergem cu ea la Federație. Este același observatory, Mihai Hârlab din Brașov, care a fost și la meciul din tur de la Mediaș și acum la Cisnădie. De fiecare dată cu el delegat la acele jocuri au existat probleme mari de arbitraj, ca și acum. Au fost două meciuri, două înfrângeri, am avut doi eliminați. Păcat că există asemenea oameni, care își bat joc de munca noastră. Urmează pentru noi meciul de la Costești, unde va lipsi Bogdanovici, care a luat al patrulea cartonaș galben. Va fi mult mai greu decât pare la prima vedere, întâlnim un adversar care nu mai are nimic de pierdut, joacă fără presiune”, ne-a declarat  antrenorul principal al devenilor, Ștefan Nanu.

CSM Deva: Manea – Doboș, Radak, Vasiu, Branea – Vitan, Țoiu (60 Bîrzan), Bogdanovici, Trașcă – Soare (75 Izele), Șulea (84 Ghighilicea). Pe bancă: Dombradi – Ianc, Sapta, Iordache. Antrenor second, Dorian Gugu.

 

Rezultate Seria 7, etapa 16:

Gaz Metan Mediaş 2 – Minerul Costeşti  1-1

Măgura Cisnădie – Viitorul Dăeşti   4-2

AFC Hermannstadt 2 – Gilortul Târgu Cărbuneşti 3-1

Flacăra Horezu – CSM Deva 3-3

CSM Jiul Petroşani – Viitorul Şelimbăr 0-1

 

Clasamentul seriei:

  1.    ACS Viitorul Şelimbăr     16   15   1     0     39-6       46 puncte
  2.    CS Măgura Cisnădie       16   10   2     4     26-14      32 puncte
  3.    CS Gaz Metan Mediaş II 16   7     4     5     31-21      25 puncte
  4.    Gilortul Tg. Cărbuneşti   16   7     3     6     27-29      24 puncte
  5.    CSM Deva                      16   6     5     5     25-21      23 puncte
  6.    CS Viitorul Dăeşti           16   6     3     7     31-30      21 puncte
  7.    ACS Flacăra Horezu       15   4     5     7     32-31      17 puncte
  8.    CSM Jiul Petroşani         16   3     6     7     16-29      15 puncte
  9.    AFC Hermannstadt II     16   3     3     10   19-35      12 puncte
  10. ACS Minerul Costeşti        16   1     4     11   15-45        7 puncte.

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situaţie de tot râsul la Teatrul I.D. Sîrbu din municipiul Petroşani. De ce îi e frică managerului de la teatrul din Petroşani?

Adriana Năstase Situaţia managerului de la Teatrul din Petroşani este una extrem de interesantă, trebuie să recunoaştem. Cosmin Rădescu (foto)

Bulina albă

Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că este un edil implicat total în actul de administrare al municipiului pe care-l

Bulina neagră

Nicolae Furdui, din municipiul Petroşani Pentru că, recidivistul de 18 ani, din Petroşani, care a acostat, bruscat şi lovit o

Închide