Sport

FOTBAL Liga a III-a. Derby la Petroșani, cu antrenor nou

Astăzi este programată etapa a cincea din liga a treia de fotbal. Cele două formații din județul Hunedoara, care evoluează în această ligă, joacă astăzi.
CSM Deva, aflată pe locul secund în seria a VII-a, cu 10 puncte acumulate joacă pe teren propriu într-o partidă care este derby-ul etapei și întâlnește ocupanta locului trei, ACS Viitorul Şimian, echipă care are 7 puncte din patru jocuri disputate. Nu va fi un joc ușor pentru gazdele de la Deva, știind faptul că echipa din Șimian este ambițioasă și cu un stil de joc în care se pune accent pe acțiuni rapide.

Vine din București
Liderul la zi al cla­samentului din a­ceastă se­rie, CSM Petroșani, care are 12 punc­te acu­­mu­late, joa­că în de­pla­­sa­re pe terenul celor de la Gilortul Tg. Cărbuneşti (locul 7, cu 4 puncte). „Minerii” din Petroșani au un alt an­trenor principal care va debuta pe banca tehnică a echipei din Valea Jiului chiar astăzi. Acest lucru vine ca ur­mare a unor probleme în familie a fos­tului antrenor principal Flavius Boroncoi, care a decis să se despartă de clubul din Petroșani, situația ne­per­mițându-i să fie alături de echipă. Gabriel Radu (foto) este noul antrenor al echipei de fotbal CSM Jiul Petroșani. Acesta vine din București, a fost ge­neral manager la Academia de fotbal Atletico Madrid București și a mai an­trenat la echipe de fotbal precum FCSB, Concordia Chiajna, Academica Clinceni, FC Rapid 1923, Sportul Studențesc, Victoria Brănești și CSM Oltenița. Îi urăm și noi mult succes la debutul în postura de antrenor al echipei Jiul Petroșani!

Iată programul etapei a-5-a:

  • CS Gilortul Târgu Cărbuneşti – CSM Jiul Petroşani
  • CSM Deva – ACS Viitorul Şimian
  • CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Universitatea Craiova 2
  • AFC Voinţa Lupac – FCU Craiova Fotbal Club SA 2
  • ACSO Filiaşi – CSO Turceni

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura