Fotbal, Liga a III-a. Deplasări dificile pentru echipele hunedorene

21 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Astăzi, vineri, se desfăşoară penultima etapă din actualul sezon de toamnă din Liga a III-a, toate partidele fiind programate de la ora 14, iar ambele reprezentante ale judeţului nostru vor evolua în deplasare.

Cum atât CS Hunedoara cât şi LPS Cetate se află în partea inferioară a clasamentului, orice punct adus din deplasare constituie un plus binevenit la zestrea cu care cele două vor încheia turul de campionat.
CS Hunedoara, formaţie care se află pe locul 10 în clasament cu 16 puncte, va evolua în deplasare la Dumbrăviţa şi este necesar ca gruparea să pună capăt unei serii negative de trei jocuri fără victorie, echipa pregătită de Raul Spătaru negăsindu-şi ritmul necesar pentru a obţine victorii în ultimele două etape, înregistrând două eşecuri pe teren propriu.
Partida de la Dumbrăviţa va fi dificilă deoarece nici gazdele nu stau mai bine, ocupă locul 6, cu 19 puncte, având şi ele două înfrângeri la rând înaintea acestui joc, acasă cu Craiova şi la Horezu. De fapt, Dumbrăviţa este la ora actuală departe de prestaţiile din sezonul trecut, când a terminat campionatul pe locul al treilea.
LPS Cetate va juca pe terenul celor de la Fortuna Becicherecu Mic cu un moral bun, venind după trei meciuri fără înfrângere, cu cinci puncte adunate din nouă posibile, patru dintre acestea fiind aduse din deplasări. Din păcate, devenii se află pe locul 13, cu 13 puncte. De partea cealaltă, Fortuna este pe locul 8 în clasament cu 19 puncte şi a obţinut un singur punct în ultimele două etape, un 2 – 2 cu CS Hunedoara acasă, chiar dacă a jucat practic tot acel meci în superioritate numerică. Nou promovata din Timiş a avut o primă parte de campionat mult peste aşteptări, fiind neînvinsă în primele nouă etape.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă al PSD Hunedoara: Ce spun jurnaliştii despre „dezbaterea” lui Klaus Iohannis

Pentru prima dată după Revoluţie, românii nu au avut ocazia să vadă o dezbatere democratică între cei doi candidaţi la...

Fotbal, Liga a IV-a. Mare derbi la Haţeg

Mâine, sâmbătă se vor disputa jocurile din etapa cu numărul 15 din campionatul Ligii a IV-a. Liderul actual al clasamentului,...

Gimnastele Denisa Golgotă şi Carmen Ghiciuc, la Cupa Mondială

La finalul acestei săptămâni, la Cottbus, în Germania, sunt programate întrecerile unei importante competiţii de gimnastică, o etapă de Cupă...

Închide