Sport

FOTBAL-Liga a III-a. Cu juniorii la înaintare!

Corvinul Hunedoara a câștigat me­ciul amical, scor final 0-1 (0-0), contra formației Politehnica Timișoara. S-a jucat fără spectatori (arena neputând găzdui meciuri cu public), pe un teren destul de bun și pe o vreme friguroasă, cu vânt, dar însorită în prima repriză.

Prima repriză, fără gol
Antrenorul hunedorean Florin Maxim (foto) i-a trimis în teren pe Lefter, Lupușor, Elton, Garutti, Neacșa, Hergheligiu, Chindriș, Bradu, Blicking, Mecioiu și Coman, avându-i ca și rezerve pe Roman și Blaga (portari), Iacob, A. Vlad, Pop, Mar, Mitran, Curtean, Pocioaianu, Pîrvulescu și Lupu. Echipa gazdă a intrat cu formula de bază, iar până la pauză nu s-a marcat, dar am notat două ocazii ale echipei din Hunedoara care i-a avut ca autori pe Coman şi Elton.

VIP-uri la meci
Odată cu startul reprizei secunde, acțiunile din teren au fost mai spec­ta­cu­loase. S-a marcat o singură dată, hu­ne­dorenii fiind cei care au reușit singurul gol al partidei, prin M. Coman, cel care a profitat de o greşeală a portarului Denis Moldovan. În contul hunedorenilor am mai trecut ocaziile ratate de Mitran (în două rânduri!) şi Lupu, care au avut şansa majorării avan­tajului, primului fiindu-i refuzat şi un penalty, aproape de finalul jocului. La meci au fost prezenți și antrenorii timi­șoreni Cosmin Contra (ultima dată la Al-Ittihad – Arabia Saudită, celebrul ex-internațional fiind membru în Consiliul de Administrație al SSU Politehnica) și Alexandru Pelici (selecționerul României U19).
„A fost un meci pe iarbă, a fost mai greu. Ne-am adaptat și, pot spune că a fost un meci bun. Evoluția jucătorilor mei m-a mulțumit. Am început mai greu, dar în repriza secundă am controlat jocul în totalitate. Am început partida cu cinci juniori, nu m-am gândit încă la o formulă, vreau ca ei să joace și să fie sănătoși”, a spus antrenorul Florin Maxim.
Următorul joc al Corvinului este pro­gramat pe data de 7 februarie, un nou test, tot în deplasare, în Valea Doma­nului, cu CSM Reşiţa – liderul seriei a opta din Liga a III-a.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura