Actualitate

Cum arată hotelul zburător de 5.000 de locuri, care nu va atinge pământul

Într-o lume în care știința evo­luează constant și în fiecare zi se nasc noi idei inovatoare, aceasta este una care cu siguranță ui­mește, scriu cei de la ziare.com.

Viitorul transportului
Este vorba despre un hotel zbu­rător gigantic futurist (foto) care dispune de facilități de bază, cum ar fi o sală de sport și o piscină, cu o capacitate de transport de apro­xi­mativ 5.000 de pasageri. Hashem Al-Ghaili, proiectantul Sky Cruise, a descris aeronava ca fiind „viitorul transportului” și a explicat că liniile aeriene con­venționale vor „trans­porta” pasa­gerii spre și dinspre „Sky Cruise”, care nu va atinge pă­mântul.

Alimentat cu energie nucleară
Cel mai surprinzător lucru des­pre acest concept este că este pro­iectat să rămână în aer timp de mai multe zile sau chiar luni, de­oarece va fi alimentat cu energie nucleară prin intermediul a 20 de motoare de fuziune nucleară. Chiar și reparațiile și alte lucrări de întreținere vor avea loc atunci când „Sky Cruise” se află în aer.
Vorbind despre aeronavă pentru Daily Star, Al-Ghaili, când a fost întrebat câți piloți vor fi necesari pentru a pilota Sky Cruise, a răspuns: „Cu toată această teh­nologie și voi vreți piloți? Cred că va fi complet autonom”. Deși data de funcționare a hotelului zburător nu a fost încă anunțată, el re­pre­zintă un proiect fabulos.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura