Sport

FOTBAL Liga a III-a. CSM Deva revine la antrenamente

Fotbaliștii de la CSM Deva revin astăzi la antrenamente după vacanța de iarnă care a marcat un sezon de toamnă extrem de reușit. Echipa pregătită de Ștefan Nanu este lider neînvins în seria 7 și este calificată deja în play-off.

Se bat pentru promovare
„Mai sunt de jucat trei etape din se­zonul regular, noi suntem deja calificați în play-off, acolo unde merg primele patru clasate. Îmi felicit băieții pentru evoluția avută, care, sincer, m-a sur­prins plăcut și pe mine. După 15 etape suntem neînvinși, cu 12 victorii și trei remize. În plus, avem cel mai bun atac din Liga 3, cu 54 de goluri marcate, și, cu doar șapte goluri primite, avem a doua apărare din eșalonul terț. Obiec­tivul este clar, clasarea în primele două la finalul play-off-ului, care va avea nouă etape, jucându-se acolo în sistemul tur – retur – tur, lucru ce ne va permite accederea în barajul de promovare pentru Liga 2. Ne bucurăm că am reușit să revenim pe teren propriu, după finalizarea lucrărilor de la stadionul «Cetate» și ne vom bate la promovare”, a spus Ștefan Nanu.
La CSM Deva se vor efectua și câteva modificări în lot:„Ne-am des­păr­țit, pe cale amiabilă, de mijlocașul Adrian Marinca și de atacantul Brian Lemac. Avem deja și un transfer per­fectat, cel al vârfului George Dănăilă, de la Jiul. Fundașul central Narcis Plută a fost operat la sfârșitul anului trecut și, din păcate, sunt șanse mici să mă mai pot baza pe el în acest campionat. Și mijlocașul Bogdan Țoiu a suferit o intervenție chirurgicală, dar la acesta recuperarea va fi mult mai rapidă. În ceea ce-i privește pe atacantul Kayondo Mahadi (foto) și pe stoperul Alexandru Iordache, aceștia sunt în probe la Steaua, iar dacă se va dori transferul lor, cluburile se vor așeza la masa tratativelor, întrucât cei doi sunt sub contract cu CSM Deva. Mai sunt și alți jucători aflați în vizorul unor echipe puternice, chiar și de Liga 1, lucru ce denotă că jucătorii de la CSM Deva au valoare, iar clubul devine unul din ce în ce mai respectat. Firește, vom face și noi câteva transferuri, fiind în tratative cu mai mulți jucători”, a mai precizat fostul internațional Ștefan Nanu, antrenorul principal de la CSM Deva.
Atacantul Kayondo Mahadi Mahrez a reușit evoluție de senzația în amicalele pe care le-a avut Steaua București și este aproape certă despărțirea lui de echipa CSM Deva.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura