Fotbal, Liga a III-a. CS Hunedoara a câştigat la Industria Galda de Jos

6 mai 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Aflată în zona retrogradabilă a clasamentului din seria a IV-a, echipa de fotbal CS Hunedoara a avut o partidă dificilă la Galda de Jos, cu formaţia locală supermobilizată, dar la final am consemnat o victorie meritată a hunedorenilor, care au câştigat jocul cu 2-0 (0-0).

Gazdele, nemulţumite de acest rezultat, intră iar în hora retrogradării, pierzând acasă cu CS Hunedoara, într-o dispută a vecinelor de clasament, un meci incendiar ce a avut ca miză evitarea retrogradării de către ambele formaţii.
Echipa din Galda de Jos s-a prezentat la joc după patru rezultate pozitive, iar CS Hunedoara după o victorie dificilă şi grea obţinută etapa trecută acasă, cu ACS Dumbrăviţa, însă gazdele au pierdut această partidă a supravieţuirii, complicându-şi enorm situaţia în acest final stagional.
CS Hunedoara a evoluat bine, a ţinut piept acţiunilor echipei gazdă, iar la pauză a intrat la vestiare cu un egal, 0-0, liniştitor. Posibil ca la vestiare antrenorul Raul Spătaru să fi transmis alte sarcini de joc elevior săi, deoarece în repriza a doua CS HUnedoara a evoluat mai bine şi a controlat ostilităţile din teren.
Primul gol s-a înscris în min. 57 în urma unei acţiuni purtate de Creciunesc, care l-a văzut excelent pe Bularda, iar acesta din apropierea porţii trimite balonul în plasă.
Gazdele au încercat să revină în joc, dar hunedorenii au închis foarte bine culoarele de atac ale jucătorilor din Galda, iar în min.74 Marinca trimite balonul în bară.
Scorul final a fost stabilit în min.90, când hunedorenii reuşesc desprinderea prin golul înscris de către Tecsi, şut la colţul scurt, după o combinaţie cu Bloj.
Antrenorul echipei gazdă, Paul Ciucă, a declarat imediat după joc: Un meci de luptă, cu echipa din Hunedoara bine aşezată în teren. Nu am marcat, iar în actul secund, la o lovitură liberă pentru noi, adversarii au înscris pe contraatac. Hunedorenii au jucat cu trei fundaşi centrali tot meciul şi au mizat pe contraatac, iar noi am căzut în capcană. Cred că CS Hunedoara este o echipă puternică şi se va salva de la retrogradare.
CS Hunedoara: Apostol – Iacob, Ionică, Dulap, Doboş, Cr. Creciunesc, Herci, Marica, Bularda, R. Cristian, Vasinc; rezerve – Jurca, Ciucurescu, Bloj, Cămărăşan, Peter, Tecsi, Petrescu. Antrenor – Raul Spătaru.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedoreni spune:

    Felicitari !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Elevi de la Liceul “Sigismund Toduţă” se şcolesc două luni în China

Un grup de 10 elevi din clasa a XI-a ai Liceului de Arte “Sigismund Toduţă“ Deva, opt de la secţia...

Orăştie: cetăţenii vor face mai puţine drumuri la primărie

Un alt proiect cu finanţare europeană depus şi câştigat de către Primăria municipiului Orăştie a intrat în etapa de contractare....

Amendaţi pentru pescuit în perioada de prohibiţie

Doi pescari s-au ales cu permisele de pescuit suspendate pe o perioadă de trei luni şi cu câte o amendă...

Închide