Arcaşii hunedoreni, medaliaţi la Cupa Mondială

6 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Lotul României la tir cu arcul, pregătit de Viorel Hăbian, a câştigat şase medalii la Cupa Mondială din Slovenia, eveniment desfăşurat în perioada 26-28 aprilie, la Kamnlik.

Din delegaţia României prezentă la Kamnlik au făcut parte patru arcaşi de la secţia Aninoasa, dar care au dublă legitimare şi la SCM Deva. Beatrice Miklos şi Mario Ţîmpu au fost şi de această dată printre protagoniştii întrecerilor şi se întorc acasă cu un nou succes.
O medalie de aur a fost cucerită de echipa junioare alcătuită din Beatrice Miklos, Mădălina Amaiestroaie, Ilinca Fecioru, iar cadeţii Mario Ţîmpu, Flavius Tănăsescu, Cosmin Buzilă au reuşit să se impună în proba pe echipe.
La individual, Mario Ţîmpu a câştigat medalia de aur, ca şi Mădălina Amaiestroaie la individual junioare, iar Beatrice Mikloş (a doua din stânga în foto) îşi trece în palmares şi o medalie de bronz la individual junioare. De asemenea, echipa mixtă a juniorilor cu Betrice Mikloş şi Cosmin Frai se întoarce acasă cu o medalie de argint.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a III-a. CS Hunedoara a câştigat la Industria Galda de Jos

Aflată în zona retrogradabilă a clasamentului din seria a IV-a, echipa de fotbal CS Hunedoara a avut o partidă dificilă...

Elevi de la Liceul “Sigismund Toduţă” se şcolesc două luni în China

Un grup de 10 elevi din clasa a XI-a ai Liceului de Arte “Sigismund Toduţă“ Deva, opt de la secţia...

Orăştie: cetăţenii vor face mai puţine drumuri la primărie

Un alt proiect cu finanţare europeană depus şi câştigat de către Primăria municipiului Orăştie a intrat în etapa de contractare....

Închide