Fotbal Liga a III-a. CNS Cetate Deva a rămas neînvinsă în meciurile de pregătire

Nicolae Gavrea

Echipa CNS Cetate Deva se află în cantonamentul centralizat de pregătire de la Geoagiu Băi, dar a programat şi un joc amical, pe care l-a disputat sâmbătă dimineaţă la Avrig, în compania formaţiei de Liga a treia CS FC Avrig. De menţionat că echipele s-au mai întâlnit anul acesta tot la Avrig, în perioada pregătirilor din iarnă, într-un meci încheiat atunci, la egalitate, 1 – 1.

Partida care s-a disputat sâmbătă s-a încheiat tot cu un egal, dar fără goluri. Antrenorul Ioan Petcu a făcut deplasarea la Avrig cu întreg lotul pe care îl are la dispoziţie, 25 de jucători, fiind în pregătire. Echipa capătă tot mai multă experienţă şi s-a arătat destul de incisivă la Avrig, cu un plus la capitolul faza de apărare, posesia mingii şi chiar construcţia acţiunilor de atac. E nevoie de mai multă atenţie la finalizare, poate un vârf de atac clasic, care să aducă golul. Suciu a avut în prima repriză două şuturi bune din afara careului mare, iar David şi Lupu au beneficiat de bune ocazii de a înscrie în partea secundă, însă tabela a rămas neschimbată.
De menţionat plecarea lui Szabolcs Szekely, care după ce a jucat primele două meciuri cu Deva în această vară (a şi marcat două goluri cu ACS Aurul Brad) nu s-a înţeles cu clubul devean la negocieri şi a părăsit echipa. Romică David a revenit la Cetate abia de o săptămână şi a ratat începutul pregătirilor. “Săptămâna viitoare o să plec special ca să mă ocup de aşa ceva, să aduc un atacant de careu la echipă”, a declarat Daniel Simina, preşedintele clubului CNS Cetate Deva.
Apostol, Raţ şi Anton, cei trei portari pe care îi are în lot Ioan Petcu, au jucat fiecare câte 30 de minute, iar linia de defensivă are o formulă interesantă cu Kelemen, Şoit, Radak şi Roşie, primii doi evoluând la Deva şi în sezonul trecut, ceilalţi doi veniţi de la CSM Lugoj în această vară. Au evoluat din primul minut al partidei: Boldea cel care a făcut pereche cu Suciu (sosit de la Voluntari) Lupu, Robert Cristian,Voineag, Fetiţa a fost folosit vârf împins. La pauză au intrat pe teren Teodorescu, David, Braga, V. Bogdan. Pe parcursul reprizei secunde au fost introduşi pe rând şi ceilalţi componenţi ai lotului devean, Cetate ajungând să evolueze pe final cu un 11 alcătuit aproape numai din juniori.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.