Sport

FOTBAL Liga a III-a. Au jucat mai bine, dar au înscris adversarii

Cele două formații hunedorene care vor evolua în noul sezon al Ligii a III-a
de fotbal, CSM Deva și CSM Jiul Petroșani, au disputat un amical de pregătire, primul după vacanța de vară.

Singura fază ofensivă
Cei de la Jiul au câștigat cu 2-1(1-0), după ce devenii au început mai bine jocul, dar elevii lui Flaviu Boroncoi au deschis scorul în minutul 7, la prima lor fază ofensivă, pe contraatac, prin Geangălă. Echipa deveană a dominat apoi, autoritar, ratând o sumedenie de ocazii, dar nu au reușit să înscrie. Ega­larea se va produce în repriza secundă în minutul 56, când Sabău a înscris cu capul, după un corner executat de Buzan. Chiar dacă jucătorii echipei din Deva au controlat jocul, ei au ratat câteva bune ocazii de a înscrie. O vor face din nou oaspeții de la CSM Jiul Petroșani, la singura lor fază ofensivă, și tot pe contraatac, prin Istrate, în minutul 84. Ștefan Nanu, antrenorul celor de la CSM Deva, care a început jocul cu mulți jucători noi, iar pe parcurs a folosit și alți fotbaliști transferați recent, s-a declarat mulțumit de jocul prestat de elevii săi, care veneau după o perioadă de antre­namente fizice intense. „Am început cu mulți jucători noi acest meci, în care am întâlnit o echipă bine organizată. Adver­sarul nu a fost cu nimic peste noi, iar dacă am fi câștigat la scor nu s-ar fi mirat nimeni, însă am ratat mult. Noi am venit după o săptămână de încărcare fizică, a apărut și oboseala, iar acest lucru s-a văzut. Am folosit și mulți tineri, care au calitate, însă avem nevoie de omo­ge­ni­tate. Acum îmi fac o idee despre fiecare jucător nou venit, iar apoi voi face un prim 11, care să se plieze la ceea ce cer. Sunt convins că vom face o echipă puternică, dar trebuie sa avem răbdare”, a declarat Ștefan Nanu.
Tehnicianul formației din Valea Jiului, Flaviu Boroncoi a declarat: „A fost un meci de antrenament, din punctul meu de vedere ne-a ieșit antrenamentul, plus că am și câștigat, dar nu mă interesează rezultatul din meciurile amicale. Sunt bucuros că toți băieții răspund la ceea ce le cer și sperăm ca treptat-treptat să progresăm cât mai mult. Săptămâna ce vine o să avem un joc amical cu o echipă de liga cinci, pentru că urmează meciul de Cupa României și noi îl abordăm sută la sută la victorie.“
CSM Deva a început meciul în formula Frumuzache – Georgescu, Sabău, Rus, Giosu – Gavrilă, Stoi, Bedea, Bloj- Popescu, Modan, iar pe parcurs au mai intrat jucătorii de câmp Mocanu, Ionică, Doboș, Creciunesc, Tamaș, Țoiu, Buzan, Badoo, Stoica și Munteanu.
Jiul (antrenor Flavius Boroncoi): Marcu – Jurcuț, Stancu, Paliu, Lovas – Dănăilă, Pencea, Ciubotariu, Geangălă – June, Velici. Au mai intrat M. Popescu – Filip, Istrate, Keszeg, R. Sandu, Pătlăgică, Gaspar, Iorgulescu. (N.Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura