Sport

FOTBAL Liga a III-a. Au făcut egal, dar sunt calificați la baraj

Etapa a 2-a din partea a doua a campionatului Ligii 3, ediția 2021-2022, faza play-off-ului, respectiv a play-out-ului, s-a desfășurat vineri, sâm­bătă și duminică, fiind progra­mate 49 de meciuri.

În zona inferioară a clasamentului
În seria a VII-a, pe terenul liderului din clasament, CSM Reșița, echipa CSD Deva nu a reușit să înregistreze o vic­torie, partida fiind câștigată de către gazde cu scorul de 1-0, grație golului înscris de Valentin Lazăr (min. 87).
În aceeași serie, dar în play-out play-out, Aurul Brad a bifat o victorie spec­ta­culoasă, învingând pe cei de la Gilortul Târgu Cărbuneşti cu scorul de 3-0 ( 2-0), prin golurile marcate de Viorel Miclean (38), Ionuț Filipaș (40, 68). Într-o altă partidă din play-off, Viitorul Şimian a învins pe CSM Jiul Petroşani cu 5-1.
În clasament conduce CSM Reșița, urmată de CSM Deva și de Voința Lupac. În zona inferioară a clasa­men­tului sunt Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, iar ASA Aurul Brad este pe ultimul loc.
Formația CS Hunedoara (foto), care evo­luează în seria a-IX-a, a avut ghinion cu adversarul din teren, după întâlnirea cu Metalurgistul din Cugir. Scorul a fost egal, 0-0, dar hunedorenii sunt califi­cați de pe acum la barajul de pro­movare în Liga superioară
CS Hunedoara se află pe primul loc în clasament.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura