Sport

FOTBAL FEMININ. Fetele de la „Regina Maria”, calificate la turneul final

După un turneu foarte disputat, echipa de fotbal feminin de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva s-a calificat la faza na­țională fotbal fete, învățământ primar. Iar când noi vorbim mereu des­pre fotbal, vorbim despre pa­siu­ne. Pasiune pentru joc, pentru com­pe­tiție, pentru echipă.

Pe cine au învins
Etapa de Zonă – Fotbal Fete/Băieți, învățământ primar, este o competiție care face parte din Olimpiada Națio­nală a Sportului Școlar. La etapa inter­județeană au participat echipe re­pre­zentând județele Hunedoara, Timiș, Arad, Alba, Caraș-Severin și Mehedinți.
Echipa Colegiului Național Peda­go­gic „Regina Maria” din Deva, pregătită de prof. Alexandru Bădoi, a reușit să se califice la etapă finală a competiției naționale de fotbal feminin, după ce a trecut în fazele preliminare de echi­pele de la Liceul cu Program Sportiv „Cetate” Deva (antrenată de prof. Liviu Grădinaru), Școala Gimnazială Andrei Șaguna (prof. Ilona Szasz), Liceul de Arte „Sigismund Toduță” (prof. Simona Simina). Felicitări!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura