Fotbal, Liga a II-a: Energeticianul joacă în nocturnă, astăzi, la Piteşti

Nicolae Gavrea

Echipa din Liga a doua ACS Energeticianul, formaţie adoptată de Valea Jiului, va juca în etapa a cincea din actualul sezon, în deplasare la FC Argeş Piteşti. Gruparea pregătită de antrenorul Cristian Dulca are trei victorii şi o înfrângere fiind printre echipele fruntaşe şi va juca într-o partidă care va fi transmisă de una dintre televiziunile care deţin drepturile de la FRF Fotbal.

Formaţia gazdă, FC Argeş, are un meci dificil cu ACS Energeticianul şi va fi un adevărat examen pentru cei doi antrenori, deoarece cele două echipe sunt foarte aproape de podium, alb-violeţii ocupând locul 5, cu 8 puncte, în timp ce formaţia de la Petroşani se situează pe locul 4, cu 9 puncte. Ambele cluburi sunt la doar o victorie în urma liderului Sportul Snagov.
Tehnicianul de la Piteşti, Emil Săndoi, îşi doreşte foarte mult ca FC Argeş să câştige cele trei puncte puse în joc în faţa uneia dintre echipele puternice ale acestui sezon şi a declarat: „Ne aşteaptă o partidă dificilă cu Energeticianul, o echipă care şi-a anunţat de la bun început intenţiile de promovare. Întâlnim o echipă care a reuşit să transfere foarte mulţi jucători de primă ligă, o echipă care are un buget mare. Alături de U Cluj, Petrolul şi Târgovişte, cred că au bugetul cel mai mare din acest campionat. Ne gândim doar la cele trei puncte puse în joc, pentru că am mai urca în clasament. Nu va fi un meci uşor. Energeticianul are în componenţă mulţi jucători care au evoluat în prima ligă. Ducu Ninu a jucat atâtea meciuri în primul eşalon şi are o experienţă. După aceea Lungu, Neacşa, Vlad Rusu sunt jucători cu multe prezenţe în prima ligă, fotbalişti care în sezonul trecut au avut evoluţii foarte bune în Liga a doua. Întâlnim o echipă care a transferat cam tot ce a vrut. Toate formaţiile s-au întărit, iar media va fi mult peste cea din sezonul trecut. S-au făcut investiţii masive la Energeticianul. Ne dorim foarte mult să câştigăm acest meci şi cred că îl putem câştiga“, a spus Săndoi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.