; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Micii fotbalişti de la Şcoala Florea Văetuş s-au remarcat la Sălişte

3 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Localitatea Sălişte din judeţul Sibiu a găzduit în premieră o competiţie fotbalistică pentru copii, la care au participat mai multe formaţii de tineri jucători născuţi din anul 2007 până la 2010. Chiar dacă partidele s-au desfăşurat pe o vreme sufocantă, jocurile au fost animate şi spectaculoase, iar părinţii s-au întrecut în a-şi încuraja piticii din teren.

Reprezentanţii de la Şcoala de Fotbal Florea Văetuş au fost printre favoriţii turneului, ei fiind prezenţi la trei categorii de participare. Grupa celor născuţi în 2007 a debutat cu o victorie, câştigând cu 9-0 partida cu Şoimii Sibiu, dar au fost învinşi la limită cu 3-2 de către echipa Voinţa Sibiu. Hunedorenii au continuat turneul cu alte două victorii, 2-1 cu Poli Timişoara şi 8-0 cu SFFV-Tineretul Rm. Vîlcea, calificându-se în semifinala competiţiei, unde au pierdut jocul cu Alma Sibiu, din nou la limită, cu 2-1. În finala mică a competiţiei de la această categorie, hunedorenii antrenaţi de Daniel Tomşa au câştigat partida cu Poli Timişoara cu 4-0 şi se întorc acasă cu trofeul atribuit locului III.
La categoria copii născuţi în 2009, echipa din Hunedoara (antrenor Alin Modârcă) a debutat cu dreptul, câştigând jocul cu Alma Sibiu la scor 7-1, apoi s-a impus cu 3-1 în faţa formaţiei din Valea Frumoasei, dar au pierdut cu 3-1 jocul cu Şoimii Sibiu, calificându-se în semifinalele competiţiei unde au obţinut o victorie cu 3-2 în jocul cu echipa din Călimăneşti. Hunedorenii pregătiţi de antrenorul Alin Modîrcă au jucat excelent în finala turneului la această categorie şi au câştigat la limită cu 2-1 partida cu Atletic Copşa Mică, Rareş Roşculet fiind declarat cel mai bun portar la această categorie, aşa cum ne-a informat Vasile Bucuci, directorul de competiţii de la şcoala de fotbal hunedoreană.
Debutanţii de la categoria copii născuţi în 2010 (antrenor Ovidiu Munteanu) au încheiat turneul pe un onorant loc IV, după ce au pierdut jocul din finala mică cu Alma Sibiu, dar pentru palmares să notăm că au învins echipa Poli Timişoara cu 4-2 şi pe cea din Şura Mare cu 6-2.
Menţionăm că la acest turneu organizat de către cunoscutul de om de fotbal Nicolae Piţigoi, premiile au fost acordate de către antrenorul Viorel Hizo, care a ţinut să îi felicite personal pe tinerii jucători participanţi la acest turneu de fotbal.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a II-a: Energeticianul joacă în nocturnă, astăzi, la Piteşti

Echipa din Liga a doua ACS Energeticianul, formaţie adoptată de Valea Jiului, va juca în etapa a cincea din actualul...

La Vaţa s-au întâlnit veteranii din handbalul hunedorean

Veteranii din handbalul hunedorean şi-au dat întâlnire la Vaţa de Jos pentru o competiţie tradiţională, care se derulează anual între...

Futsal: Victorii pentru Autobergamo

Echipa de fotbal în sală Autobergamo Deva se pregăteşte intens de reluarea întrecerilor din apropiatul sezon competiţional. Devenii au susţinut...

Închide