Fotbal, Liga a II-a: Energeticianul – Dacia Unirea Brăila 4-0

7 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Partida din cadrul etapei cu numărul 10 din Liga a II-a a pus faţă în faţă două formaţii cu nevoie acută de puncte. Gazdele de la Energeticianul, cu Marin Tudorache pe banca tehnică, nu îşi permiteau să facă vreo greşeală în acest joc, chiar dacă Dacia Unirea Brăila este o formaţie în insolvenţă şi caută ieşirea la… malul liniştit din liga secundă. Aşa că partida s-a anunţat foarte interesantă, dar puţini spectatori s-au aflat în tribunele stadionului din Petroşani.
Deschiderea de scor o consemnăm în min. 13, când după o acţiune prelungită la poarta lui Avram, mingea a fost respinsă de mai multe ori de către apărătorii brăileni, dar a ajuns în cele din urmă la Alexandru Neacşa, care cu un şut plasat îl învinge pe portarul celor de la Dacia Unirea Brăila.
S-a jucat la o singură poartă, gazdele având însă ghinion la finalizare. Au fost şi două acţiuni ale brăilenilor, una în min. 32 când Bebey a pătruns în careul de 16 m al echipei din Petroşani, fiind talonat de unul dintre apărătorii gazdelor şi mingea s-a dus în corner. Brăilenii au cerut penalti pentru henţ, dar arbitrul a rămas ferm în decizia sa. Cea de-a doua acţiune s-a consumat în min. 38, când Merville a executat o lovitură de la circa 25 m, dar mingea a fost respinsă în corner de către Miron.
Repriza secundă a fost dominată total de cei de la Energeticianul, care au reuşit să facă un joc bun, coordonaţi de pe marginea terenului de către Marin Tudorache. Odată cu intrarea în teren a lui Laurenţiu Manole, atacurile celor din Petroşani s-au intensificat. În min. 68 va fi 2-0 pentru gazde: Marius Tomozei a primit la limita careului un balon de la Vlad Tudorache, a pătruns şi a trimis plasat pe lângă Avram. Energeticianul se desprinde în min. 82, când tabela a arătat 3-0, după ce Manole a trimis pe culoar pentru Cosmin Ionică, iar acesta a împins mingea în plasă pe lângă Avram. Scorul final de 4-0 a fost stabilit în min. 85 pentru formaţia din Petroşani: Marius Cioiu a copiat faza de la golul anterior şi a împins mingea pe lângă portarul Brăilei.
Energeticianul: Miron – Tomozei, Achim, Lung (min. 78 Ninu), Dragu, Gîrbiţă (min.46 Manole) C. Cristea, Neacşa, Tudorache, Cioiu, Vl. Rusu (min. 23 Ionică) Antrenor: Marin Tudorache.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La Lelese se fac deja pregătiri pentru prima zăpadă

Pentru că lucrările de deszăpezire pe teritoriul comunei se efectuează în regie proprie, Ciprian Achim (foto), primarul comunei Lelese, face...

Internet gratuit în autobuzele din Deva

Autobuzele care asigură transportul public local din Deva au fost dotate cu Internet wireless gratuit (Wi-FI), a anunţat într-un comunicat...

Refugiu montan de supravieţuire la limita parcurilor Retezat şi Domogled

Adăpostul care ar putea salva vieţi este realizat integral din materiale reciclabile, de către salvatorii montani din Gorj şi Hunedoara....

Închide