Fotbal Liga a III-a: CNS Cetate Deva, învinsă la limită şi în deplasarea de la Galda

7 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În această etapă, a şaptea, în seria a patra, la Galda de Jos, formaţia locală Industria a întâlnit vecina din clasament, CNS Cetate Deva, într-o partidă pe care fiecare combatantă a considerat-o drept un prilej de reabilitare şi de evadare din partea inferioară a clasamentului.
În condiţiile date, totuşi Industria Galda a obţinut prima victorie pe teren propriu din actuala ediţie a Ligii a III-a: 1-0 (0-0) cu echipa din Deva. O primă repriză dominată de gazde, care au avut şi o bară (Cernea min. 10), iar în contul devenilor am mai notat o singură acţiune, cea a lui Circov din min. 15. Singurul gol se va înscrie în min. 65 de către R. Moga, care a marcat cu un şut de la 16 metri, pe jos, mingea intrând în plasă printr-o „pădure“ de picioare.
Un meci încins, dramatic, cu D. Lupşan (87), ce a ratat un penalti obţinut de Alex Costea şi un asalt al oaspeţilor în ultimele secvenţe, dar victoria a fost de partea gazdelor.
CNS Cetate Deva (antrenori Ioan Petcu şi Szemely Elek): Raţ – Mirică, Şoit, Radak, Roşie, Boldea, Fetiţa, Circov, Suciu, R. Cristian (cpt.), Voinea. Au mai jucat: Kelemen, Bragă. Pe bancă: Apostol, Jude, Capotă, Val. Bogdan, Lupu.

Rezultatele etapei a VII-a:

CSM Lugoj – CS Ocna Mureş 1-1

Millenium Giarmata – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 3-2

Unirea Alba Iulia – FC Avrig 1-1

Metalurgistul Cugir – CSM Şcolar Reşiţa 2-2

Industria Galda – CNS Cetate Deva 1-0

Gloria Lunca Teuz Cermei – ACS Dumbrăviţa 0-1

Crişul Chişineu Criş – Şoimii Lipova 0-0

CS Hunedoara – Naţional Sebiş 2-5

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a II-a: Energeticianul – Dacia Unirea Brăila 4-0

Partida din cadrul etapei cu numărul 10 din Liga a II-a a pus faţă în faţă două formaţii cu nevoie...

La Lelese se fac deja pregătiri pentru prima zăpadă

Pentru că lucrările de deszăpezire pe teritoriul comunei se efectuează în regie proprie, Ciprian Achim (foto), primarul comunei Lelese, face...

Internet gratuit în autobuzele din Deva

Autobuzele care asigură transportul public local din Deva au fost dotate cu Internet wireless gratuit (Wi-FI), a anunţat într-un comunicat...

Închide