Fotbal, Liga a II-a. Energeticianul a pierdut la limită

Nicolae Gavrea

Cu un nou antrenor principal, Marin Tudorache, numit joi dimineaţă de către finanţatorul Nicolae Sarcină, echipa din Valea Jiului s-a deplasat la Techirghiol pentru jocul din deplasare cu SS C Farul Constanţa, cu posibilitatea de a obţine un rezultat cât mai strâns.

Echipa din Petroşani a debutat cu o acţiune la care Neacşa a pătruns pe centru şi a tras de la 23 de metri, însă pe lângă bara din dreapta. Apoi în min.8, Dragu a primit un balon în careu, pe stânga, Popa i-a ieşit în întâmpinare şi mijlocaşul a împins mingea direct în portarul constănţean, care a reţinut.
Gazdele au răspuns cu Alexandru Grigoraş, fiul antrenorului, care a scăpat singur în careu şi a tras din alergare din 15 metri central, însă pe lângă bara din stânga. Acelaşi Alex Grigoraş, în min.12 a stat la baza singurului gol înscris în această partidă: el a centrat bine dintr-un corner de pe stânga, Momodou Jallow a câştigat duelul aerian din 6 metri central cu Emil Ninu şi a înscris cu o deviere de cap la colţul lung. 1-0 pentru gazde.
Repriza s-a încheiat cu o intervenţie excelentă a portarului din Constanţa: Mihai Popa a plonjat în dreapta şi a respins în lateral mingea trimisă din lovitură liberă de la 20 de metri central de Călin Cristea.
Repriza a doua a fost slabă din punct de vedere al jocului prestat de cele două formaţii. SSC Farul s-a impus la limită, cu 1-0, în meciul cu Energeticianul. Iar antrenorul Petre Grigoraş a obţinut o victorie la primul meci pe teren propriu de la revenirea la echipă. De partea cealaltă, Marin Tudorache a debutat cu un eşec pe banca echipei din Petroşani. Energeticianul rămâne cu 13 puncte şi se află pe locul 10. În etapa următoare, Energeticianul va juca la Petroşani cu Dacia Unirea Brăila.
Energeticianul: Bg. Miron – Leasă, E. Ninu, C. Achim, Tomozei (C. Neagu 81’) – C. Cristea (Stoenac 71’), Vl. Tudorache – Gîrbiţă (Cioiu 59’), Al. Neaşca, Andr. Dragu – Vl. Rusu (cpt.) Antrenor: Marin Tudorache.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.