Fotbal juvenil. Echipa din Teliucu Inferior va reprezenta judeţul în faza regională a Cupei Satelor

11 noiembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Săptămâna trecută, la Sântămăria Orlea, s-a încheiat etapa locală a Cupei Satelor în judeţului Hunedoara. În faza semifinalelor s-au calificat echipele localităţilor Teliucu Inferior, Vaţa de Jos, Pui şi Certeju de Sus. Formaţia din Teliucu Inferior a învins cu 2-0 echipa Vaţa de Jos, calificându-se astfel în faza finală. În cealaltă semifinală, Certeju de Sus a învins cu 1-0 reprezentanta localităţii Pui.

Un joc foarte disputat
În finala mică, disputată între echipele primăriilor Vaţa de Jos şi Pui, echipa din Vaţa s-a impus cu scorul de 1-0.
Finala mare a acestei competiţii s-a desfăşurat între echipele primăriilor din Teliucu Inferior şi Certeju de Sus, un joc foarte disputat cu multă emoţie şi pasiune. Câştigătoarea judeţeană a acestei primei ediţii a Cupei Satelor a fost echipa Teliucu Inferior, care s-a impus cu scorul de 2-1.
”Mulţumim primăriilor care au participat la această competiţie inedită, profesorilor de sport din comunele participante pentru implicarea în formarea şi antrenarea echipelor, precum şi organizatorilor etapelor zonale şi finale”, a declarat la final preşedintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean.
La etapa finală au fost prezenţi şi reprezentanţi din partea organizatorilor competiţiei: Romulus Gabor, Cristina Dănilescu (reprezentant AFIR), Marius Opric (referent zonal FRF), precum şi reprezentanţi ai primăriilor participante în etapa finala şi ai primăriei organizatoare.
Un număr de 300 de copii a participat la faza locală a Cupei Satelor în judeţul Hunedoara.
Cupa Satelor este o competiţie nouă dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, organizată de Federaţia Română de Fotbal în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale şi Asociaţia de Fotbal Judeţeană. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FUTSAL: Autobergamo urcă pe locul 2 în clasament

Autobergamo a reuşit în etapa cu numărul opt o victorie în faţa unui adversar de calibru, una dintre echipele rivale...

Derbi al suferinţei pe Stadionul „Cetate” din Deva

CNS Cetate întâlneşte pe teren propriu formaţia Ghiroda şi Giarmata Vii, care va începe astăzi la ora 14. Cetate ocupă...

Fotbal, Liga a III-a: Hunedoara vrea a treia victorie în deplasare din campionat

Echipa CS Hunedoara strânge rândurile pentru partida de mâine din etapa a 12-a, când întâlneşte în deplasare formaţia Gloria Lunca...

Închide