Fotbal: Jiul Petroşani are şanse la promovare

2 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Vă reamintim că CSM Jiul Petroşani, campioana jude­ţului Hunedoara, va evolua în acest turneu de pro­mo­vare în Liga a III-a, în altă grupă, dar va disputa o singură par­tidă, pe data de 9 august, în compania formaţiei Avân­tul Periam din judeţul Timiş. Cea de a treia formaţie din grupă, CS Strehaia, (judeţul Mehedinţi), s-a retras din mo­tive financiare.
Damian Militaru, directorul tehnic al formaţiei din Valea Jiului, este optimist în privinţa promovării în Liga a treia, dar în acelaşi timp şi realist. „Am 11 seniori la pregătire şi în aceste condiţii va trebui să apelăm şi la serviciile juniorilor, mai ales dacă vom juca şi în Cupa României. Păduraru, Graur şi Bălăuţă au plecat la muncă în străinătate. Erau trei jucători foarte importanţi pentru echipa noastră”, a spus Militaru.
Toţi jucătorii echipei, staff-ul tehnic şi cei din conducere au efectuat conform regulamentului testele de coronavirus obligatorii înainte de acest turneu de promovare şi toţi au ieşit negativi la teste. Astăzi dimineaţă jucătorii vor efectua cel de-al doilea test obligatoriu la Hunedoara. „Vom juca doar un meci pe data de 9 august pentru promovare. Dar este greu, pentru că nu avem jocuri în picioare. Antre­na­mente facem doar câte două pe săptămână. Ne dorim foarte mult să promovăm”, a spus Damian Militaru.
CSM Jiul Petroşani va juca meciul de baraj la Lupac, în compania reprezentanţei judeţului Timiş, Avântul Periam, duminică, 9 august.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT. Lumea nouă

Lumea nouă nu este doar un stereotip de vorbire, nici ceva abstract, sau idilic, ci este un fenomen, un concept...

Bulina neagră

Vasile Ioanăş, tânăr din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat, la propunerea procurorilor şi a dovezilor puse în faţa...

Bulina albă

Damian Militaru, antrenor CSM Jiul Petroşani Pentru că a reuşit împreună cu echipa de fotbal să devină campioni judeţeni, să...

Închide