Cupa României la fotbal-tenis

Federaţia Română de Fotbal-Tenis a organizat la Baza sportivă ”BREAK TENNIS CLUB” din Mamaia, la finalul săp­tă­mânii trecute, întrecerile unei noi ediţii a tradiţionalei competiţii Cupa României, la care au participat toate echi­pele calificate pentru etapa finală. În paralel a fost orga­nizată şi o etapă de campionat.
Ca de fiecare dată, sportivii de la CS Comexim R Lupeni (antrenor Dima Druncea) au fost printre favoriţii competiţiei şi au cucerit primul loc la şase categorii, iar la alte două s-au clasat pe locul secund.
„A fost un concurs greu, oboseala şi-a spus cuvântul. Am pierdut două titluri, finala la tineret şi cea de la open. Recunosc că voiam să fac record aici, să câştigăm toate cele opt categorii, dar nu s-a putut, în aceste condiţii. Îi felicit pe sportivii mei pentru aceste rezultate”, a spus antrenorul celor de la Comexim R Lupeni.
Iată rezultatele finale: seniori feminin – echipe loc I – formaţia alcătuită din Anamaria Ghergel, Anamaria Rizescu, Adriana Rus. Seniori – echipe locul I cu formaţia alcătuită din Răzvan Vornicu, Marius Stoienică, Lucian Szell Purice, Daniel Popovici, Roberto Hoca şi juniorul Raul Cobîrci.
De asemenea juniorii mari s-au clasat pe primul loc cu echipa alcătuită, din Roberto Hoca, Raul Cobirci, Alexandru Tănescu, Valentin Duduianu şi Szabolt Varo, un titlu fiind cucerit şi de gruparea juniorilor doi din care au făcut parte Eric Bărbat şi Denis Florinel Fodor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.