Fotbal. Jiul Petroşani a ratat promovarea din cauza noului virus

Vestea a căzut ca un trăznet în curtea campioanei judeţului Hunedoara, CSM Jiul Petroşani, care a aflat că are în lot un jucător declarat pozitiv la un test de coronavirus, iar meciul de duminică, ce ar fi urmat să se joace la Lupac, nu s-a mai disputat.

Era unicul joc al celor două echipe, Jiul Petroşani şi Avântul Periam, unul decisiv pentru accederea în cel de-al treilea eşalon de pe primul loc, fiindcă a treia adversară din grupa în care au fost repartizate nu există, AS Strehaia (Mehedinţi) retrăgându-se din competiţie înainte de debutul acesteia, din motive financiare.
”Este incredibil ce se întâmplă. Juniorul Bălan, care a ieşit pozitiv, şi-a făcut testul de patru ori. De două ori a ieşi negativ, iar de două ori a ieşit pozitiv. Nu ştiu ce se întâmplă. Eu nu zic că nu există acest virus, dar e foarte ciudat. Juniorul nu are nici un simptom, noi nu avem nici un simptom. Vom intra în carantină două săptămâni. Eu, unul, sunt nedumerit. Toată munca noastră s-a dus pe «Apa Sâmbetei». Nu-mi vine să cred ce ni se întâmplă”, a spus antrenorul principal al Jiului, Damian Militaru (foto).
Testele ieşite pozitiv au fost făcute la instituţii acreditate de DSP Hunedoara. Cele negative au ieşit la instituţii nerecunoscute. Au fost două pozitive la Hunedoara, iar cele două negative au ieşit la Petroşani.
Damian a mai afirmat că CSM Jiul va depune totuşi o cerere de înscriere în Liga a 3-a, fiindcă îşi dorea să joace la acest nivel şi pornea cu prima şansă în meciul de duminică. Regulamentar, Jiul a pierdut jocul de la Lupac cu 3-0, iar Avântul Periam a promovat fără vreun meci disputat în barajul de promovare.

One thought on “Fotbal. Jiul Petroşani a ratat promovarea din cauza noului virus

  • 11 august 2020 la 16:10
    Legătură permanentă

    E inadmisibil! FRF sa raspunda! Lui Dinamo ii s-a dat sansa cand a fost in acesi situatie de 2 sau mai multe ori. Sunt si alte echipe din aceeasi liga 1 care au primit sansa sa joace dupa ce au fost in carantina. La liga 4 la meci de promovare de ce nu se poate ? sa se joace pe teren! Si CFR Cluj a avut teste pozitive cu duiumul in Ilfov inainte de un meci la Bucuresti, dar la Cluj au iesit negative , nnu au stat 2 saptamani, si au jucat. Testele pot fii gata infectate, iar aparatele nu sunt bune. Catigati-va dreptul de Liga 3 ! Depuneti contestatie si veti castiga!Doamne ajuta!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.